Varaa aika tästä linkistä.

Mitä ThetaHealing on?

ThetaHealing® on henkistä, psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia edistävä hoitomuoto, jolla voidaan purkaa tunnelukkoja ja traumoja. ThetaHealingin avulla voi nopeasti vapautua rajoittavista uskomuksista ja tunteista, ja korvata ne positiivisilla hyvinvointia edistävillä uskomuksilla ja tunteilla. Tämä voi vapauttaa sinut luomaan elämääsi juuri sellaisena kuin Sinä haluat.

Hoidon aiheena voi olla esimerkiksi ihmissuhteet, rakkaus, terveys, talous, riippuvuudet, stressi, työ, anteeksianto, henkinen kasvu, manifestointi.

ThetaHealing ei ole uskonto, eikä se kuulu mihinkään uskontokuntaan. ThetaHealing pohjautuu tieteellisesti todistettavissa oleviin ilmiöihin, joita tutkitaan tänä päivänä kvanttifysiikan ja tietoisuuden tutkimuksen saralla.

Hinta:
1 h 65 eur

Tarjoan ThetaHealing-hoitoja etänä videopuhelulla. Hoito on interaktiivinen, eli käymme hoidon aikana keskustelua esille nousevista asioista. Varaa videopuhelun ajaksi rauhallinen paikka, jossa sinua ei häiritä ja voit asettaa puhelimen/tietokoneen kameran niin voit pitää kätesi vapaana ja olla rennosti.

Jos ajanvarauskalenterissa ei ole sinulle sopivaa aikaa, ota yhteyttä ja tiedustele toivomaasi aikaa. Se ehkä saadaan mahdutettua mukaan.

Tiedustelut sähköpostitse rita@villavoima.fi tai Hyvinvoinnin Villa Voiman Facebookissa Messenger-viestillä. Kerro ajanvarauslomakkeessa toiveesi mitä asiaa haluat käsitellä varaamassasi hoidossa.

Veloitus: Hoito veloitetaan sähköpostilaskulla. Maksuaika 7 vrk.

Peruutusehto: Peruutukset tulee tehdä 24 h ennen varattua aikaa. Peruuttamattomat ja käyttämättömät ajat tai peruutukset, jotka tehty alle 24 h ennen hoitoa veloitetaan täysimääräisesti.

ThetaHealing® ja ThetaHealer® ovat THInK:n rekisteröimiä tuotemerkkejä.
www.thetahealing.com