ThetaHealing®

ThetaHealing® on henkistä, psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia edistävä hoitomuoto, jolla voidaan purkaa tunnelukkoja ja traumoja. ThetaHealingin avulla voi nopeasti vapautua rajoittavista uskomuksista ja tunteista, ja korvata ne positiivisilla hyvinvointia edistävillä uskomuksilla ja tunteilla. Tämä voi vapauttaa sinut luomaan elämääsi juuri sellaisena kuin Sinä haluat.

Hoidon aiheena voi olla esimerkiksi ihmissuhteet, rakkaus, terveys, talous, riippuvuudet, stressi, työ, anteeksianto, henkinen kasvu, manifestointi, tai kuormittavat tunteet kuten viha, paheksunta, torjutuksi tuleminen ja katkeruus.

ThetaHealing ei ole uskonto, eikä se kuulu mihinkään uskontokuntaan. ThetaHealing pohjautuu tieteellisesti todistettavissa oleviin ilmiöihin, joita tutkitaan tänä päivänä kvanttifysiikan ja tietoisuuden tutkimuksen saralla.

Koin että ThetaHealing oli hyvä vaihtoehto minulle. Ritan kanssa oli helppo rentoutua hoitoon ja koin saavani apua hoidosta. Hoidon vaikutuksen huomaa välittömästi. Asia jota hoidettiin korjaantui ja helpotti näin elämääni. Kiitos mahtavasta hoidosta. Voin suositella muillekin.
– Titta

Lämmin, osaava ja luottamuksen herättävä ilmapiiri. Ymmärrykseni lisääntyi asioiden monitahoisuudesta ja siitä, että asioita voi katsoa monelta kantilta, opin ja kokemuksen kautta ja täten vähentää negatiivisia uskomuksia. Olet ihminen oikealla alalla ja kiitos kaikesta hyvästä mitä ympärillesi säteilet. ?
– Petteri

Erittäin suositeltava! ?? Rita Pauliina Hänninen on ihana nainen ja energiaparantaja, joka on antanut minulle ThetaHealing etähoitoa aina Australiaan asti. Ritan kanssa käymäni session aikana olen kokenut syvää rentoutumista, parantanut henkistä selkeyttäni, puhdistanut negatiivisia minäkäsityksiä positiivisiksi ja tuntenut lämpimän energiaparannuksen kehoni jännityskohdista. Kiitos Rita!
– Tanja

Lämmin ja hyväksyvä läsnäolo tuli etänäkin läpi. Olin jo hieman pohtinut aihetta, johon haluan keskittyä, ja se selkiytyi hoidon aikana. Hoidon aikana olin valitettavasti hieman rauhattomassa paikassa, joten se vaikutti keskittymiseen. Hoidon jälkeen oli tunne, että olen tullut kuulluksi, mikä kevensi oloa, ja niissä fiiliksissä koin saaneeni jonkinlaisen oivalluksen myös toisesta asiasta. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen juttu!
– Mirka

Tarjoan ThetaHealing-hoitoja etänä videopuhelulla. Hoito on interaktiivinen, eli käymme hoidon aikana keskustelua esille nousevista asioista. Varaa videopuhelun ajaksi rauhallinen paikka, jossa sinua ei häiritä ja voit asettaa puhelimen/tietokoneen kameran niin voit pitää kätesi vapaana ja olla rennosti.

ThetaHealing® ja ThetaHealer® ovat THInK:n rekisteröimiä tuotemerkkejä.
www.thetahealing.com