Tanssitunnit Varkaudessa

Kiitos Rita, oli ihanan energisoivat tunnit. Tuli hykerryttävän naisellinen fiilis.

Leena

Itämainen tanssi maanantaisin 18.1.-12.4.2021.

Itämaisen tanssin tunnit Varkaudessa Uimahalli Ilopisaran peilisalissa kevätkaudella 2021. Ohjaajana Rita Hänninen. Kurssin aikana keskitymme itämaisen tanssin juurille, perinteiseen baladi-tanssiin. Luvassa on runsaasti kehoa hellivää keskivartalon käyttöä, meheviä liikkeitä ja tanssista nautiskelua. Harjoittelemme herkullisen baladi-koreografian Marian kappaleeseen Betekdeb Alaya, sekä koreografiaan liittyvää tekniikkaa. Välineitä ei tarvita.

Kurssi sisältää 11 kertaa ajalla 18.1.-12.4..2021. Harjoituksia ei ole hiihtolomaviikolla 8.3. eikä pääsiäspäivänä 5.4.

Hinta 93 eur. Maksutapoina käyvät myös Smartum ja ePassi.
Sitovat ilmoittautumiset 4.1.2021 mennessä osoitteeseen bellydancerita@gmail.com

Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä, jos haluat maksaa kahdessa erässä.
Noudatamme huolellisesti viranomaismääräyksiä. Jos kurssi joudutaan lopettamaan kesken kauden korona-rajoitusten vuoksi, peruttujen tuntien hinta hyvitetään sinulle.

Tunneille saapuessasi pesethän kätesi huolellisesti. Salissa on myös käsidesiä käytössäsi. Tila on suuri ja hyvin ilmastoitu. Turvavälien pitämiseksi osallistujamäärä on rajoitettu. Suosittelemme pukemaan treenivaatteet valmiiksi ulkoiluvaatteiden alle ja tulemaan tunnille hyvissä ajoin, jotta vältämme ruuhkaa pukuhuoneessa.

Palautetta tanssikursseista:

Tämä kurssi toi jälleen auringon ja elämänilon kaiken tämän ahdistavan ajan aikaan. Meissä naisissa on sisällä se voima. Kiitos Rita, kun autoit löytämään sen taas.

Anne

Kiitos Rita energisestä ja naisellisesta tanssikurssista. Uutta minulle.

Merja