Itämainen tanssi ja lattarit Varkaudessa

Uudet ryhmät alkavat syyskuussa 2021.

Syke Latino

Keskiviikkoisin 1.9. alkaen klo 16:30-17:20 (50min)

Syke Latino on hauska tanssillinen ja hikinen tunti, jossa nimensä mukaisesti nostetaan sykettä lattarirytmien tahtiin. Tanssilajeina vaihtelevat salsa, bachata ja reggaeton, joiden tahtiin tehdään helppoja askelsarjoja. Aiempaa tanssikokemusta ei tarvitse olla. Tunnilla tehdään myös hieman lihaskuntoliikkeitä ja lattaritanssit irrottelevat tehokkaasti ylävartaloon lisää liikkuvuutta.

Syke Latino on osa Naisten Salin ryhmäliikuntatarjontaa ja sisältyy salin ryhmäliikunnat kattavaan jäsenyyteen. Voit osallistua tunneille myös sitoumuksetta ilman ennakkovarausta kertamaksulla 10 eur/kerta. Lue lisää Naisten Salin jäsenyydestä täältä.

Paikka Naisten Sali, Pirnankatu 4. Tarkista mahdolliset aikataulumuutokset os. www.nsali.fi

Itämaisen tanssin peruskurssi

Itämaisen tanssin peruskurssi keskiviikkoisin klo 17:35-18:35
Ajalla 15.9.-1.12.

Itämainen tanssi on… 🌟 Kehopositiivisuutta 🌟 Tanssin iloa 🌟 Hyvinvointia selälle 🌟 Lantionpohjanlihasten vahvistusta 🌟 Kaunista egyptiläistä musiikkia 🌟 Naisellisuutta 🌟 Ehkäpä maailman ihanin harrastus! 🌟

Itämainen tanssi sopii kaikille ikään ja kokoon katsomatta ja tuo erilaisia ihmisiä yhteen. Tämä peruskurssi sopii uusille aloittelijoille sekä kertaajille. Et tarvitse aiempaa tanssikokemusta. Peruskurssi järjestetään kahdessa osassa. Tunneilla käsitellään perustekniikkaa ja sen variaatioita. Ensimmäisessä osiossa valmistellaan eri tyylisiä helppoja tanssisarjoja ja toisessa osassa helppo koreografia.

Osa 1: 5 kertaa ajalla 15.9.-13.10.
Perustekniikkaa ja tanssillisia sarjoja 60 min
Osa 2: 6 kertaa ajalla 27.10.-1.12.
Perustekniikkaa ja helppo koreografia 60 min

Hinnat:
Osa 1: 57 eur ja Osa 2: 68 eur osioihin erikseen ilmoittautuessa.
Tai koko kurssi kerralla 110 eur.

Kurssille asuksi sopivat vartalonmyötäiset joustavat vaatteet, joissa sinun on mukava liikkua, esimerkiksi toppi ja legginsit. Jalassa voi olla ohuet sukat, tai ohutpohjaiset pehmeät tanssitossut (ei kenkiä). Lantiolle kietaistaan huivi korostamaan liikkeitä ja helpottamaan liikkeiden hahmottamista. Tossuja ja lantiohuiveja voit ostaa opettajalta.

Maksutapoina lasku, Smartum ja ePassi. Laskulla voit maksaa kahdessa erässä. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja valitsemasi maksutapa.
Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse os. rita@villavoima.fi

Paikka Naisten Sali, Pirnankatu 4.
Itämaisen tanssin kurssit eivät sisälly Naisten Salin kk-korttiin. Voit osallistua kurssille ilman salijäsenyyttä. Itämaisen tanssin tunnit tuottaa Rita Hänninen, Hyvinvoinnin Villa Voima wwww.villavoima.fi

Itämaisen tanssin jatkoryhmä

Itämaisen tanssin jatkoryhmä 16.9.-2.12. torstaisin klo 18:00-19:30
Koreografia & tekniikka 90min, 11 kertaa 132 eur.
(Ei harjoituksia 21.10. syyslomaviikolla)

Kurssilla opettelemme Kaidi Udriksen todella hauskan rumpusoolokoreografian, jossa myös hymylihakset saa varmasti treeniä 😉 Tekniikasta harjoittelemme mm. värinöitä, kerroksellisuutta, linjauksia ja klassista tekniikkaa. Tunnin päätteeksi palauttavat venyttelyt viimeistelevät harjoituksen.

Tämä kurssi sopii yhden tai useamman kauden lajia harrastaneille. Maksutapoina lasku, Smartum ja ePassi. Laskulla voit maksaa kahdessa erässä. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja valitsemasi maksutapa.

Sitovat ilmoittautumiset 31.8. mennessä os. rita@villavoima.fi

Paikka Naisten Sali, Pirnankatu 4.
Itämaisen tanssin kurssit eivät sisälly Naisten Salin kk-korttiin. Voit osallistua kurssille ilman salijäsenyyttä. Itämaisen tanssin tunnit tuottaa Rita Hänninen, Hyvinvoinnin Villa Voima wwww.villavoima.fi

Palautetta tanssikursseista:

Kiitos Rita, oli ihanan energisoivat tunnit. Tuli hykerryttävän naisellinen fiilis.

Leena

Tämä kurssi toi jälleen auringon ja elämänilon kaiken tämän ahdistavan ajan aikaan. Meissä naisissa on sisällä se voima. Kiitos Rita, kun autoit löytämään sen taas.

Anne

Kiitos Rita energisestä ja naisellisesta tanssikurssista. Uutta minulle.

Merja