Säännöt

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuessaan kurssille asiakas sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Ilmoittautuminen tapahtuu kurssi-ilmoituksessa ilmoitetulla tavalla. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos asiakas ei mahdu kurssille, tästä ilmoitetaan hänelle erikseen.

Kurssimaksu laskutetaan sähköpostilaskulla. Kurssimaksu tulee olla maksettu laskun eräpäivään mennessä. Jos maksu tapahtuu ePassi- tai Smartum-liikuntaeduilla, tulee nämä maksut olla suoritettuna tai liikuntasetelit toimitettuna Hyvinvoinnin Villa Voimalle viimeistään viikko ennen kurssin alkua.

Alennukset

Kursseille ilmoittautuminen on aina sitova, kun ilmoittautuminen on vastaanotettu ja koskee koko kurssia. Maksu siis peritään eikä maksettua kurssimaksua palauteta.  Kurssimaksu palautetaan ainoastaan silloin, jos kurssi peruutetaan Hyvinvoinnin Villa Voiman toimesta.

Hyvinvoinnin Villa Voima ei vastaa kurssille osallistujan aktiivisuudesta. Käyttämättömistä kurssikerroista ei palauteta kurssimaksua.

Kurssikerran peruuntuminen

Jo alkaneen kurssin yksittäinen tunti saattaa peruuntua, jos ohjaaja äkillisesti sairastuu. Kurssikerran peruuntumisesta ilmoitetaan kurssille ilmoittautuneille oppilaille viipymättä tekstiviestillä ja/tai sähköpostitse. Perutun tunnin tilalle järjestetään samansisältöinen korvaava tunti. Korvaavan tunnin ajankohdasta ilmoitetaan asiakkaille tekstiviestillä ja/tai sähköpostitse.

Muuta

  • Tapaturmasuojan asiakas saa ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. Hyvinvoinnin Villa Voima ei vakuuta osallistujia tapaturmien varalta.
  • Hyvinvoinnin Villa Voima ei vastaa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista. Unohtamaansa omaisuutta voi tiedustella asianomaisen kurssipaikan vastaanotosta.
  • Hyvinvoinnin Villa Voima pidättää oikeuden tilapäisiin ja pysyviin tuntimuutoksiin.
  • Opetuksen valo- ja videokuvaaminen ilman opettajan lupaa on kielletty. Kaikki luvalla kuvattu materiaali on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön.
  • Tunneille ei päästetä katseluoppilaita.
  • Kännykät tai musiikkisoittimet eivät kuulu tunneille. Pyydämme myös, että jutustelu jätetään tuntien ulkopuolelle ja keskitytään itse tanssiin.

Palaute

Sääntöjen tarkoituksena on välttää väärinkäsityksiä ja tehdä sekä harrastajien että henkilökuntamme toiminnasta tasapuolista, johdonmukaista sekä mahdollisimman sujuvaa. Hyvinvoinnin Villa Voima pyrkii aina löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun sääntöjen puitteissa. Pyrimme laadukkaaseen toimintaan ja hyvään asiakaspalveluun. Asiakaspalautteet voi toimittaa sähköpostitse rita@villavoima.fi
Palaute on meille ensisijaisen tärkeää ja auttaa meitä kehittämään toimintaamme entisestään.