Kuka on Rita?

Olen Rita Hänninen Varkaudesta ja ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on sydäntäni lähellä. Hyvinvoinnin Villa Voima on koti tälle toiminnalle.

Hauskaa, että olet löytänyt minut! Kerron tässä vähän itsestäni.

Miksi teen mitä teen?

Haluan toimia ihmisiä yhdistävänä ja voimaannuttavana tekijänä Varkaudessa ja ympäri Suomen, ympäri maailman. Haluan tuoda ihmisten elämään iloa ja valoa helposti lähestyttävällä tavalla, tehokkailla ja toimivilla keinoilla.

Hyvinvoinnin Villa Voima on hyvien energioiden täyttämä paikka Varkauden Puurtilassa. Se on samalla sekä perheeni koti, että ilmava joogastudio ja valoisa kurssien retriittien järjestämispaikka. Tämä on talo, joka toivottaa ihmiset tervetulleeksi paranemaan.

Toivottavasti tiemme kohtaavat jossain vaiheessa!

Mitä olen?

Voisi sanoa että elän hengitän tanssia! Olen tanssinut koko aikuisikäni, pisimpään itämaista tanssia. Jo pikkutytöstä saakka tunsin suurta vetoa Egyptiä kohtaan, ja kun löysin itämaisen tanssin pariin tunsin heti ensimmäisen tunnin jälkeen, että olen tullut kotiin. Perinteisen egyptiläisen musiikin haitari saa sieluni värähtelemään. Olen opiskellut itämaista tanssia suomalaisten ja ulkomaisten huippuopettajien johdolla reilut parikymmentä vuotta, toiminut valtakunnallisessa itämaisen tanssin yhdistyksessä, esiintynyt yksityistilaisuuksissa ja kansainvälisissä näytöksissä, ja opettanut vuodesta 2011 lähtien.

Miten sitten päädyinkin joogaopettajaksi?

Kun joitakin vuosia sitten loukkasin selkäni liukastumisessa enkä pystynyt kunnolla istumaan kahteen kuukauteen, päivittäinen joogaharjoitus oli se millä kuntoutin itseni. Tämän jälkeen oma harjoitus jatkoi syvenemistään, fyysisen puolen lisäksi luontevasti soljui mukaan myös henkinen puoli. Oli päivänselvää että haluan ohjata tätä upeaa lajia myös muille ihmisille ja tuoda samaa hyvää muillekin. Valmistuin Joogakoulu Kirsi Tammen Tietoisen joogan ohjaajakoulutuksesta maaliskuussa 2021, jonka jälkeen jatkokouluttautuminen jatkuu varmasti aina. Elämä on oppimisen tie!

Ajatukset luovat todellisuutesi!

Vetovoiman lakia ja ajatusten voimaa olen opiskellut itsenäisesti, testannut ja havainnoinut tuloksia omassa elämässäni jo vuosien ajan. Lukenut ja kuunnellut kaikki äänitteet mitä käsiini saanut. Tärkeimpiä opettajiani ovat Abraham Hicks, Louise Hay ja Wayne Dyer. Olen tätä myötä huomannut, että monet ihmiset ovat arjen pyörityksessä unohtaneet kyvyn unelmoida. Niin olin minäkin! Nyt haluan auttaa ihmisiä tässä samassa asiassa minkä kanssa itse kamppailin kauan.

Opiskelin tehokkaita ja nopeita menetelmiä, jotka auttavat poistamaan stressiä ja ahdistusta, poistamaan alitajuisia blokkeja ja muuttamaan niiden tilalle positiivista eteenpäin vievää voimaa.

Taustaa aiemmasta elämästä…

Taustaltani olen tuotantotalousinsinööri (AMK), ja olen tehnyt pitkän työuran insinöörinä konsultointialalla ja metalliteollisuudessa. Minulla on kaksi poikaa ja yksi tytär, joiden kotiäitinä olin yli 10 vuotta. Kotiäitiyden jälkeen takaisin työelämään palattuani hyvin nopeasti huomasin, että teollinen ympäristö ei ollut enää minua varten, vaan kaipasin erilaista ihmisläheisempää työtä, jossa voin auttaa muita ihmisiä yksilötasolla. Palanen kerrallaan aloin luoda yritystoimintaani siihen suuntaan, mihin sydän kutsuu. Työni on monipuolista, mutta kaiken tekemiseni yhdistävä tekijä on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Koulutustaustani:

 • Free-mE EFT Practitioner, 2022
 • Money & Happiness Practitioner, 2022
 • Kasvojoogaopettaja, The Danielle Collins Face Yoga Method, 2021
 • ThetaHealing® DNA Dig Deeper Practitioner, 2021
 • ThetaHealing® DNA Advance Practitioner, 2021
 • ThetaHealing® Basic Practitioner, 2021
 • Hot jooga opettajakoulutus, 2021
 • Tietoisen joogan ohjaajakoulutus, 2021
 • Aromaterapia kokonaisvaltaisena hoitomuotona, 2021
 • Hoitava Hengitys -peruskurssi, 2020
 • Aromaterapian peruskurssi, 2020
 • SharpBrows Microblading Artist, 2017
 • Energiateollisuuden palveluliiketoiminta, 2014
 • Reiki 1 ja 2, 2008
 • Insinööri (AMK), tuotantotalous, 1999
 • + vuosien varrella lukemattomia itämaisen tanssin, kuubalaisen salsan, bachatan ja kizomban kursseja suomalaisten ja ulkomaisten huippuopettajien johdolla