Olen Rita Hänninen Varkaudesta ja työskentelen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa. Villa Voima on koti tälle toiminnalle.

Ohjaan itämaista tanssia ja lattareita, sekä joogatunteja. Olen tanssinut lähes koko ikäni, pisimpään itämaista tanssia. Jo pikkutytöstä saakka tunsin suurta vetoa Egyptiä kohtaan, ja kun löysin itämaisen tanssin pariin tunsin heti ensimmäisen tunnin jälkeen, että olen tullut kotiin. Olen opiskellut itämaista tanssia suomalaisten ja ulkomaisten huippuopettajien johdolla reilut parikymmentä vuotta, esiintynyt yksityistilaisuuksissa ja kansainvälisissä näytöksissä, ja opettanut vuodesta 2011 lähtien.

Itämaisessa tanssissa minusta parasta on kaikki! Musiikki täynnä vahvaa tunnetta, itsensä haastaminen koreografioita ja uusia liikkeitä opetellessa, kimaltavat asusteet, naisellisuus ja feminiinienergia, muutamia asioita mainitakseni. Itämaisessa tanssissa rakkain tyylisuuntaus minulle on baladi. ”Se Jokin” perinteisessä egyptiläisessä haitarimusiikissa saa sieluni väreilemään. Myöhemmin löysin elämääni myös paritanssit salsan, bachatan ja kizomban muodossa. Paritanssit ovat tuoneet aivan uuden ulottuvuuden vienti-seuraamis-kuvion myötä. Paritanssien dynamiikka on niin erilainen, ja aivan ihana!

Joogaa olen rakastanut jo useamman vuoden ajan. Kun loukkasin selkäni liukastumisessa, enkä pystynyt kunnolla istumaan kahteen kuukauteen, päivittäinen joogaharjoitus oli se millä kuntoutin itseni <3 Tämän jälkeen oma harjoitus jatkoi syvenemistään, ja koin vahvaa kutsumusta lähteä ohjaamaan tätä upeaa lajia myös muille ihmisille. Valmistuin Joogakoulu Kirsi Tammen Tietoisen joogan ohjaajakoulutuksesta maaliskuussa 2021. Lisäkoulutuksia käyn jatkuvasti, koska tiedonnälkä on suuri! Parhaillaan opiskelen kasvojoogaopettajaksi.

Olen myös sertifoitu SharpBrows microblading artisti. Tässä työssä paras palkkio on joka kerta nähdä työnsä jälki heti, ja nähdä tyytyväisen asiakkaan ilme, kun hän näkee uudet kauniit kulmansa. Jokaiselle asiakkaalle teen kulmat samalla huolellisuudella kuin haluaisin itsellenikin tehtävän. <3

Lisäksi teen testipohjaista ravitsemusta yhteistyössä Zinzinon kanssa. Se mitä syöt on ne rakennuspalikat joita päivittäin annat kehollesi, ja erittäin tärkeää myös mielen hyvinvoinnille. Hektinen nykypäivän meno asettaa paljon erilaisia haasteita ravitsemukselle ja minusta on hienoa että voin auttaa ihmisiä Zinzinon tieteellisesti tutkitulla ja testatulla Balance-konseptilla parempaan fyysiseen, henkiseen ja taloudelliseen tasapainoon. Blogistani voit lukea lisää artikkeleita Zinzinon tarjoamista ratkaisuista näihin kysymyksiin.

Vetovoiman lakia ja ajatusten voimaa olen opiskellut itsenäisesti, testannut ja havainnoinut tuloksia omassa elämässäni jo vuosien ajan. Lukenut ja kuunnellut kaikki äänitteet mitä käsiini saanut. Läheisimpiä opettajiani ovat Abraham Hicks, Louise Hay ja Wayne Dyer. Olen tätä myötä huomannut, että monet ihmiset ovat arjen pyörityksessä unohtaneet kyvyn unelmoida. Unelmoinnissa on ääretön voima uudistaa elämää haluttuun suuntaan. Theta Healing on tähän upea työkalu vapauttaa esteitä unelmien tieltä ja voimallinen työkalu manifestointiin. On jännittävää auttaa ihmisiä näissä asioissa!

Taustaltani olen tuotantotalousinsinööri (AMK), ja olen tehnyt pitkän työuran insinöörinä konsultointialalla ja metalliteollisuudessa. Minulla on kaksi poikaa ja yksi tytär, joiden kotiäitinä olin yli 10 vuotta. Kotiäitiyden jälkeen takaisin työelämään palattuani hyvin nopeasti huomasin, että teollinen ympäristö ei ollut enää minua varten, vaan kaipasin erilaista ihmisläheisempää työtä, jossa voin auttaa muita ihmisiä yksilötasolla. Palanen kerrallaan aloin luoda yritystoimintaani siihen suuntaan, mihin sydän kutsuu. Yritystoimintani on hyvin monipuolista, mutta kaiken tekemiseni yhdistävä tekijä on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Haluan toimia ihmisiä yhdistävänä ja voimaannuttavana tekijänä Varkaudessa ja ympäri Suomen, ympäri maailman. Haluan tuoda ihmisten elämään iloa ja valoa helposti lähestyttävällä tavalla.

Koulutustaustani:

 • Theta Healing Basic Practitioner, Ole Vapaa / Mika Heinonen, 2021
 • Hot jooga opettajakoulutus, Yoga Nordic, 2021
 • Tietoisen joogan ohjaajakoulutus, Joogakoulu Kirsi Tammi, 2021
 • Aromaterapia kokonaisvaltaisena hoitomuotona, Rohtola / Päivi Blöch , 2021
 • Hoitava Hengitys peruskurssi, Hoitoraide / Marketta Manninen, 2020
 • Aromaterapian peruskurssi, Rohtola / Jenna Puustinen, 2020
 • Microblading Artist, SharpBrows, 2017
 • Energiateollisuuden palveluliiketoiminta, Savonia, 2014
 • Reiki 1 ja 2, 2008
 • Insinööri (AMK), 1999
 • Vuosien varrella lukemattomia itämaisen tanssin, salsan, bachatan ja kizomban kursseja suomalaisten ja ulkomaisten huippuopettajien johdolla