Ravitsemus

Voisi sanoa, että tällä hetkellä ihmisen kyvyt ovat kehittyneet pisimmälle kuin koskaan.
Me kaikki haluamme olla terveitä, mutta ajamme itsemme äärirajoille.
Ja me seuraamme kaikkea: askeleet, kalorit, grammat, kaikki on mitattu.

Mutta tällaista elämäsi on soluillesi: Yleensä hyökkäyksen kohteena. Huonon ravitsemuksen, ympäristön tai stressin vuoksi solusi – se biologinen yksikkö, joka määrittää elämänlaatusi – taistelevat jatkuvasti vapaiden radikaalien aiheuttamien vaurioiden ja terveellisten rasvojen puutteen vuoksi. Tämä johtaa lopulta ennenaikaiseen ikääntymiseen, solumutaatioihin ja tulehduksiin. Kukaan meistä ei halua sitä. Ja jos näihin asioihin ei kiinnitä mitään huomiota, tilanne voi muuttua todella vakavaksi.

Tämä on siis tositarina: Vuonna 2005 ja 2005 Marylandin yliopiston avulla ryhmä lääkäreitä hoiti useita nuoria kuolemansairaita potilaita. Näiden potilaiden piti rakentaa immuunijärjestelmänsä uudelleen lyhyessä ajassa ilman, että heidän tarvitsisi syödä suuria määriä ravintoaineita. Tutkittuaan monia vaihtoehtoja lääkärit löysivät tietyistä siemenistä erittäin suuria pitoisuuksia ravintoaineita, ja tästä löydöstä syntyi RAIN Internationalin ensimmäinen siemenpohjainen valmiste.

RAIN yhdistää tiettyjä tarkoin valittuja siemeniä muihin kasvipohjaisiin ainesosiin luodakseen hyvinvointituotteita. Siemenyhdistelmät ovat luonnonmukaisia, GMO-vapaita, kylmäpuristettuja erinomaisen laadun varmistamiseksi, tuotettu korkeimmilla valmistusstandardeilla, ja ainutlaatuisen hyvin imeytyvässä muodossa.

Riippumaton laboratorio testasi RAINin lippulaivatuotteen SOUL, ei vain käytettyjä yksittäisiä ainesosia, vaan käyttövalmiin tuotteen todellisen koostumuksen. He havaitsivat, että SOUL on 2,5 kertaa tehokkaampi torjumaan soluja vahingoittavia vapaita radikaaleja kuin mikään muu Brunswickin laboratorioissa testattu lisäravinne. Se myös lisäsi 62 % kehon kykyä estää solujen ikääntymistä.
Kuusikymmentäkaksi prosenttia – se on iso juttu.

Samanlaisessa testissä RAINin vihreä tuote CORE osoittautui kahdeksan kertaa tehokkaammaksi kuin USDA:n listaamat 20 tärkeintä hedelmää ja vihannesta suojaamaan erittäin reaktiiviselta singlettihapelta, kolme kertaa tehokkaammat antioksidantit ja 67 % tehokkaammaksi proantosyanidiinien osalta.

Pro-anto-mitä???
Se tarkoittaa, että se tekee hyvää immuunijärjestelmällesi.

Tässä on siis asian ydin: RAINin siemenpohjaiset tuotteet hidastavat solujesi biologista kelloa, tukevat vahvaa immuunijärjestelmää ja auttavat neutraloimaan vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita merkittävällä tavalla. Se on yksinkertaista, kätevää, raakaa, ei täyteaineita, ei höttöä. Se aitoa täyttä ravintoa, juuri niin kuin luonto on sen tarkoittanut sinun terveytesi tueksi. Koska elämä voi lyödä sinua kovaa, jos et taistele vastaan.

>> LUE LISÄÄ

RAIN International Suomi Siemenpohjainen ravitsemus