Microblading

RitaBrows Microblading Varkaus

+ UKK + ENNEN HOITOA + JÄLKIHOITO

RitaBrows tarjoaa laadukkaat microblading palvelut Varkaudessa. Avoinna sopimuksen mukaan, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Microbladingin tiedustelut ja ajanvaraukset Facebook-viestillä, sähköpostitse rita@villavoima.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Olen opiskellut microblading artistiksi Sharp Brows Artist 2.0 -koulutusohjelmassa Helsingissä vuonna 2017 ja tehnyt kulmia siitä lähtien.

Seuraa RitaBrowsia Facebookissa ja Instagramissa.


Brow shadingin on lisäpigmentointi, joka on hyvä, jos sinulla on vanhaa pigmentointia mikä tarvitsee peittää, tai haluat meikatumman näköiset kulmat. Brow shading voidaan tehdä uusien kulmien teon yhteydessä, tai vahvistuksen yhteydessä.

Otan vastaan myös muiden microblading-artistien asiakkaita. Tällöin vahvistuksen hinta luonani on 130 eur.

Ajanvarauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu, joka on uusien kulmien microbladingistä 100 eur. Varausmaksu vähennetään palvelun hinnasta. Loppusumma maksetaan hoidon jälkeen.

Tulethan hoitoon vain terveenä. Microbladingiä ei voi tehdä, jos olet sairaana tai sinulla on jokin tulehdus. Tämä on sinun oman terveytesi vuoksi tärkeää.

Mikäli sairastut tai sinulla on hengitystieoireita, ota yhteyttä ja siirretään aikaa. Valitsevan tilanteen vuoksi olen ottanut käyttöön enemmän joustoa peruutusten suhteen. Ajanvaraukset voidaan siirtää veloituksetta vielä saman päivän aamunakin, jos sairastut. Peruuttamattomasta ja käyttämättä jätetystä ajanvarauksesta veloitetaan 80% varatun hoidon hinnasta.

+ UKK + ENNEN HOITOA + JÄLKIHOITO