Kasvojooga

Danielle Collins Certified Face Yoga Teacher - Sertifioitu Kasvojoogaopettaja

* Henkilökohtaiset kasvojoogaohjelmat ja -ohjaus
* Ryhmäharjoitukset
* Tilaustunnit

Kaikki palvelut verkossa.
Voit harjoitella mukavasti kotonasi.

Jos haluat näyttää ja tuntua hehkuvalta ja terveeltä, kasvojooga on sinua varten. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Voit kohottaa ja kiinteyttää lihaksia missä tahansa iässä, tehostaa verenkiertoa, lymfakiertoa ja rentouttaa jännitystä. Kasvojooga on luonnollinen tapa näyttää ja tuntea olonsa nuoremmalta ja terveemmältä. Siinä on viisi pääosaa: kasvojen harjoittelu, kasvojen hieronta, akupainanta, rentoutuminen ja hyvinvointi.

Ajanvaraus ja tiedustelut sähköpostitse rita@villavoima.fi

Minkälaisia tuloksia kasvojoogalla saa? Katso ennen ja jälkeen kuvia

Uskon vahvasti perinteisten tekniikoiden yhdistämiseen, joita on käytetty tuhansia vuosia erityisesti itämaisessa lääketieteessä, ja nykyaikaiseen, tieteellisesti todistettuun tutkimukseen. Juuri tämän yhdistelmän löydät Danielle Collinsin Face Yoga -menetelmästä. Danielle Collins on maailman johtava kasvojooga-asiantuntija, jolla on 17 vuoden kokemus opettamisesta miljoonille ihmisille ympäri maailmaa. Hänen opettajankoulutuskurssinsa ovat maailmankuuluja. The International Institute for Complementary Therapists ja International Practitioners of Holistic Medicine ovat hyväksyneet ja akkreditoineet käymäni koulutuksen.

Tieteen osalta (ja vastatakseni kysymykseen, jota saatat miettiä: toimiiko kasvojooga todella?!) Northwestern Universityn ihotautilääkäreiden tutkimuksessa on todistettu, että kasvojooga saa sinut näyttämään 3 vuotta nuoremmalta 20 viikossa. Myös tutkimus, jonka lääkärit tekivät Danielle Collinsin menetelmää käyttäen BBC1:n ohjelmassa ”Twinstitute”, osoitti, että Face Yoga saa ihon näyttämään 1 vuoden nuoremmalta 1 kuukaudessa.

Kasvojooga Tilaustunnit

Tilaustunnit
Yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille ryhmille

Kasvojooga on mahtava ohjelmanumero yhteisönne hyvinvoinniksi niin kertaluontoiseen tapahtumaan verkossa, kuin jatkuvaan viikottaiseen yhteisharjoitteluunkin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous


Asiakaspalautteita

Sain lihakset rentoutumaan ja opin käsittelemään oikeassa linjassa kasvon lihaksia. Ihana piriste päivän aamuun, voi hyödyntää myös kun tekee hoitoa, puhdistusta, päivä – ja yövoiteen levityksessä.”
– Eevaliisa

”Hyvä ja selkeä, motivoiva ohjaus. Sain minulle, minun tarpeiden mukaan räätälöidyn kasvojoogaohjelman.”
Hanna

”Todella selkeät ja havainnollistavat ohjeet. En edes tajunnut, että saisin ihan oman henkilökohtaisen videon, koska sen kanssa on paljon helpompi tehdä harjoitukset kuin katsoa kaikille tehtyä videota. Ohjeissa toistuva muistutus hengittää teon ohessa on tärkeää itselleni, en sitä muistaisi muuten tehdä ?? Koin saaneeni todella henkilökohtaista ja ihanaa palvelua, suosittelen erittäin lämpimästi!
Olen tehnyt harjoitteita vasta pari päivää, mutta uskon niiden vaikuttavan kasvon/leuan/kaulan alueen jännityksiin ja turvotuksiin ehkäisevästi. Lisäksi tuntuu hyvältä, että teen jotain itseni eteen muuta, kuin lätkin kasvorasvaa naamalle. ?
Ihana palvelu, kunhan pääsen vauhtiin haluan lisää harjoitteita ja kenties uuden videon ?”

– Johanna

Viisi Danielle Collins Face Yoga -menetelmän pääkohtaa:

1. Kasvoharjoittelu

Me kaikki tiedämme, että kehon lihakset tarvitsevat kiinteytystä harjoituksen avulla, mutta niin tarvitsevat myös pään, kasvojen ja kaulan 57 lihasta. Tämä tukee kiinteämpää ja sileämpää ihoa.

2. Kasvojen rentouttaminen

Lihaksia ja mieltä on myös rentoutettava, sillä se edistää yleistä hyvinvointia. Se myös vähentää ja ehkäisee toistuvia stressistä aiheutuvia ilmejuonteita.

3. Kasvohieronta

Kasvojen hierominen on tärkeä osa menetelmää. Se auttaa lisäämään verenkiertoa, parantamaan imunestejärjestelmän tyhjennystä ja vähentämään jännitystä. Tämä tarkoittaa hehkuvaa, tervettä ja elinvoimaista ihoa.

4. Akupainanta

Akupainanta on peräisin muinaisista itämaisista perinteistä, ja se on menetelmän keskeinen työkalu. Se auttaa ihoa näyttämään hehkuvalta ja terveeltä, mutta sillä on myös monia syvempiä hyötyjä hyvinvoinnille ja terveydelle.

5. Hyvinvointi

Sisäinen hyvinvointi on avainasemassa. Kun sisäinen hyvinvointi on hyvä, se säteilee ulos kasvoilta. Positiiviset affirmaatiot, hengitys, ravitsemus, ihonhoito ja itsestä huolehtiminen ovat menetelmän keskeisiä tekijöitä sisäisen ja ulkoisen hehkun saavuttamiseksi.

Ajanvaraus ja tiedustelut sähköpostitse:
rita@villavoima.fi