Joogabrunssi Aromajooga & Meditaatio

Joogabrunssi tarjoaa hemmottelua kaikille aisteille!

Workshopissa teemme flowjooga -harjoituksen ja helpon ohjatun meditaation. Pääset kokemaan miten aromaterapia eli eteeriset öljyt voivat tukea joogaharjoitustasi. Harjoittelemme meditaatiota sallivassa ja lempeässä ohjauksessa ja saat vinkkejä myös kotiharjoitteluun. Opit myös muutamia keskeisiä eteerisiä öljyjä juuri joogaan ja meditaatioon, ja opit niiden helppoja käyttötapoja kotona.

Eteeriset öljyt soveltuvat niin fyysisen kuin psyykkisen hyvinvoinnin hoitamiseen. Tunnin aikana studion ilmaan diffusoidaan maadoittumista ja keskittymistä tukevia eteerisiä öljyjä.

Workshop ei vaadi aiempaa kokemusta ja sopii myös vasta-alkajille.

Joogaharjoituksen kesto 60 min, jonka jälkeen nautimme ihanan brunssin kuntoklubin omassa italialaishenkisessä kahvilassa Cafe Piazzassa.

Ajankohta: su 13.3. klo 10-12

Paikka: Fit Varkauden joogastudio ja Cafe Piazza

Hinta: Fitin jäsenet 25 €, muut 30 € (sisältää brunssin)

Workshopin ohjaa Rita Hänninen.

Ilmoittautuminen: pe 11.3. mennessä rita@villavoima.fi. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot ilmoittautumisesi yhteydessä!


Joogabrunssi Jooga ja Kristallit

Tässä workshopissa teemme stressiä ja ahdistusta poistavan flowjooga-harjoituksen, jossa hyödynnämme kristallia harjoituksen tukena. Eri kristalleilla on erilaisia energioita ja ominaisuuksia, ja ne voivat tukea ja parantaa henkisiä, fyysisiä ja emotionaalisia puoliamme. Samoin kuin jooga-asanoissa tunnilla, intuitiosi kuunteleminen on tärkeää. Se kristalli, johon tunnet vetoa, on se, jota tarvitset eniten juuri sillä hetkellä.

Workshopin aluksi jokainen saa valita itselleen oman kristallin, jonka saa omakseen kotiinviemisiksi. Opit oman kristallisi energioista ja missä asioissa juuri tämä kristalli voi auttaa sinua.

Workshop ei vaadi aiempaa kokemusta ja sopii myös vasta-alkajille.

Joogaharjoituksen kesto 60 min, jonka jälkeen nautimme ihanan brunssin kuntoklubin omassa italialaishenkisessä Cafe Piazzassa.

Tule mukaan oppimaan kristallien energioista ja hyödyistä ja hemmottelemaan kaikkia aisteja!

Ajankohta: su 3.4. klo 10-12

Paikka: Fit Varkauden joogastudio ja Cafe Piazza

Hinta: Fitin jäsenet 25 €, muut 30 € (sisältää brunssin)

Workshopin ohjaa Rita Hänninen.

Ilmoittautuminen pe 1.4. mennessä rita@villavoima.fi. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot ilmoittautumisesi yhteydessä!


Pidätämme oikeudet muutoksiin.