Jooga Varkaus – Lue tarkemmat tuntikuvaukset kunkin ryhmän kohdalta. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli epäröit mikä ryhmä olisi sinulle sopivin. Voit aina kysyä ja autan mielelläni! Pidän myös tilauksesta tunteja yrityksille ja ryhmille. Ota yhteyttä ja tiedustele lisää.

Maksutapoina käyvät myös Smartum ja ePassi.

Aromajooga

Aromaterapia, kuten jooga, vaikuttaa sekä kehoon että mieleen. Aromajoogassa yhdistämme nämä kaksi saadaksemme vielä syvemmän kokemuksen. Joogaharjoitusta tuetaan tunnin aiheeseen liittyvällä aromaattisella öljyllä. Käytämme vain puhtaita ja luonnollisia 100% eteerisiä öljyjä, jotka diffusoidaan huoneilmaan ammattimaisen miedosti. Tuoksu ei ole päälletunkeva, vaan mieto.

Joogaharjoitus on liikkuvaa hatha flow’ta ja sopii sinulle, jolle jooga on jo tuttua. Tunnin alussa on fyysisempi dynaaminen osuus, joka lisää lihaskalvojen liikkuvuutta ja vahvistetaa lihaksia. Tunnin loppupuolella rauhoitumme ihaniin avaaviin venyttelyihin ja loppurentoutukseen.

Aika: maanantaisin klo 18:30-19:30 joka toinen viikko 1.3., 15.3. ja 29.3.
Paikka: Uimahalli Ilopisara, Varkaus. Alakerran jumppasali.
Hinta: 14 eur/kerta, tai 36 eur kaikki kolme kertaa
Ilmoittautuminen:yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse ritabrows@gmail.com Ilmoittaudu ennakkoon myös kertakäynneille.

Lempeä päiväjooga

Huom aikataulupäivitys: Perjantaina 19.3. olen jatkokoulutuksessa, joten tuon päivän jooga siirretään pidettäväksi ti 23.3. klo 12:00-12:45.

Tämä lempeä hatha flow jooga on liikkuvaa ja virtaavaa liikettä. Harjoituksessa käydään kokonaisvaltaisesti läpi koko keho. Hengitys kulkee, stressi hälvenee ja lihaskalvot saavat liikettä. Päiväjooga sopii myös erinomaiseksi virkistykseksi lounastauolla kesken työpäivän.

Tunnin taso on helppo ja sopii vaikka sinulla ei olisi aiempaa joogakokemusta, mutta tarjoaa varmasti myös kokeneellekin joogaajalle mukavia elämyksiä.

Aika: perjantaisin klo 11:15-12:00 ajalla 29.1.-23.4.2021. (ei 12.3. eikä 2.4.)
Paikka: Uimahalli Ilopisara, Varkaus. Alakerran jumppasali.
Hinta: 11 eur/kerta.
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu ohjaajalle paikanpäällä tai sähköpostitse ritabrows@gmail.com

Hot Yoga

Ole.Fit Varkaus hot yoga keskiviikkoisin klo 19:30-20:30 (kertamaksu 12 eur).

Hot Yoga -tunnilla harjoittelemme lämmitetyssä salissa. Lämpimässä tehtävät liikkeet tehostavat kaikkia joogan fyysisiä vaikutuksia. Hikoilu joogan aikana puhdistaa, uudistaa ja poistaa kuonaa. Lämpö rentouttaa, notkistaa kehoa ja auttaa aineenvaihduntaa. Hot Yoga parantaa elinvoimaa, yleiskuntoa ja liikkuvuutta. Se myös voimistaa kehoa ja kehittää hapenottokykyä. Muista ottaa oma iso pyyhe mukaan laitettavaksi maton päälle.

Tämä tunti on osa liikuntakeskus Fit Varkauden viikko-ohjelmaa. Voit käydä tässä ryhmässä liikuntakeskuksen jäsenenä tai kertamaksulla ilman sitoutumista.

Hatha flow

NaistenSali hatha flow maanantaisin klo 10:15-11:15 ja tiistaisin klo 17:35-18:35.(kertamaksu 10 eur).

Tunnin alussa liikkuvampi dynaaminen osuus, tunnin lopussa venytykset ja rentoutus.

Tämä tunti on osa liikuntakeskus NaistenSalin viikko-ohjelmaa. Voit käydä näissä ryhmissä liikuntakeskuksen jäsenenä tai kertamaksulla ilman sitoutumista.

Asiakkaat kertovat

Tykkään ihan koko tunnista älyttömästi. Tarpeeksi fyysinen. Mutta ei liian rankka. Ja joka kerta on hieman erilainen. Kiitos Rita ihanasta joogasta. Jatka vaan samaan malliin. Varmasti käyn jatkossakin. -Anu

Selkeät ohjeet liikkeistä, ns pilkottu pieniksi ymmärrettävästi. Ehdin käydä vain kaksi kertaa Ritan joogassa mutta ensimmäisen kerran jooga kolahti kunnolla kun ymmärsin vihdoin liikkeet oikein. -Tanja

Rauhallinen, selkeä ohjaus. Tunnin jälkeen on rentoutunut olo. Ja jää odottamaan seuraavaa kertaa. -Leena

Erityisesti olen tykännyt että Ritalla on selkeät liikkeet. -Marja

Ritan tunneissa on hyvää rauhallinen tunnelma ja selkeä ohjaus. Kiitos, tuli hyvä olo! Jooga tuntuu olevan omalle kropalle nyt se oikea liikuntamuoto, joka tarvitsee venytystä ja vahvistusta. -Nanna

Jooga Varkaus Rita Hänninen

Muista aina, että tämänhetkinen tilanteesi ei ole lopullinen päämääräsi.
Paras on vielä edessä.

Lämpimästi tervetuloa!
Hyvinvoinnin Villa Voima – Jooga Varkaus