Jooga Varkaus – Lue tarkemmat tuntikuvaukset kunkin ryhmän kohdalta. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli epäröit mikä ryhmä olisi sinulle sopivin. Voit aina kysyä ja autan mielelläni! Pidän myös tilauksesta tunteja yrityksille ja ryhmille. Ota yhteyttä ja tiedustele lisää.

Maksutapoina käyvät myös Smartum ja ePassi.

Power Vinyasa Workshop ke 9.6. klo 18:00

Power Vinyasa Workshop keskiviikkona ke 9.6. klo 18:00-19:30

Power Vinyasa on voimaa, joustavuutta ja tasapainoa yhdistävä dynaaminen tunti. Pääset haastamaan itseäsi kehon ja mielen voimaa lisäävillä asanoilla. Power Vinyasassa liikumme flow’ssa hengityksen tahtiin. Kiinnitämme huomiota myös oikeanlaiseen hengittämiseen. Lopuksi palkitsemme itsemme pitkällä, meditatiivisella loppurentoutuksella.

Workshopin päätyttyä voit halutessasi jäädä vielä kiireettä nauttimaan kupin yrttiteetä ja keskustelemaan.

Power Vinyasa Workshop sopii sinulle jolla on jo jonkin verran aiempaa kokemusta joogasta.

Paikka: Kuntoklubi Fit Varkaus, Joogastudio
Hinta: Fit Varkauden jäsenet 15 € / muut 20 €.
Ilmoittautuminen: Rita Hänninen rita@villavoima.fi / puh. 040 418 5005
Mikäli olet Fitin jäsen, voit ostaa paikkasi myös helposti verkkokaupasta.
Ilmoittautuminen on sitova. Esteen sattuessa paikan voi siirtää toiselle henkilölle tai osallistumisen siirtää toiseen workshopiin.

Hot Yoga

Ole.Fit Varkaus hot yoga keskiviikkoisin klo 19:30-20:30

Hot Yoga -tunnilla harjoittelemme lämmitetyssä salissa. Lämpimässä tehtävät liikkeet tehostavat kaikkia joogan fyysisiä vaikutuksia. Hikoilu joogan aikana puhdistaa, uudistaa ja poistaa kuonaa. Lämpö rentouttaa, notkistaa kehoa ja auttaa aineenvaihduntaa. Hot Yoga parantaa elinvoimaa, yleiskuntoa ja liikkuvuutta. Se myös voimistaa kehoa ja kehittää hapenottokykyä. Muista ottaa oma iso pyyhe mukaan laitettavaksi maton päälle.

Tämä tunti on osa liikuntakeskus Fit Varkauden viikko-ohjelmaa. Voit käydä tässä ryhmässä liikuntakeskuksen jäsenenä tai kertamaksulla ilman sitoutumista. Kertamaksu 12 eur. Tarkista mahdolliset muutokset ohjelmassa Fit Varkauden nettisivuilta.

Hatha flow

NaistenSali hatha flow 5.5. alkaen keskiviikkoisin klo 10:15-11:15 ja perjantaisin klo 18:30-19:30

Tunnin alussa liikkuvampi dynaaminen osuus, tunnin lopussa venytykset ja rentoutus.

Tämä tunti on osa liikuntakeskus NaistenSalin viikko-ohjelmaa. Tarkista mahdolliset muutokset ohjelmassa NaistenSalin nettisivuilta. Voit käydä näissä ryhmissä NaistenSalin jäsenenä, 10x kortilla, tai kertamaksulla ilman sitoutumista. Kertamaksu 10 eur.

Asiakkaat kertovat

Tykkään ihan koko tunnista älyttömästi. Tarpeeksi fyysinen. Mutta ei liian rankka. Ja joka kerta on hieman erilainen. Kiitos Rita ihanasta joogasta. Jatka vaan samaan malliin. Varmasti käyn jatkossakin. -Anu

Selkeät ohjeet liikkeistä, ns pilkottu pieniksi ymmärrettävästi. Ehdin käydä vain kaksi kertaa Ritan joogassa mutta ensimmäisen kerran jooga kolahti kunnolla kun ymmärsin vihdoin liikkeet oikein. -Tanja

Rauhallinen, selkeä ohjaus. Tunnin jälkeen on rentoutunut olo. Ja jää odottamaan seuraavaa kertaa. -Leena

Erityisesti olen tykännyt että Ritalla on selkeät liikkeet. -Marja

Ritan tunneissa on hyvää rauhallinen tunnelma ja selkeä ohjaus. Kiitos, tuli hyvä olo! Jooga tuntuu olevan omalle kropalle nyt se oikea liikuntamuoto, joka tarvitsee venytystä ja vahvistusta. -Nanna

Jooga Varkaus Rita Hänninen

Muista aina, että tämänhetkinen tilanteesi ei ole lopullinen päämääräsi.
Paras on vielä edessä.

Lämpimästi tervetuloa!
Hyvinvoinnin Villa Voima – Jooga Varkaus