Hiljaisuuden retriitti
Tulevat retriittipäivät 28.1.-30.1.2022 ja 25.-27.3.2022
Villa ORA’s, Koli

Ilmoittaudu tästä.

Aloita vuosi kanssamme hiljentyen itsesi ääreen.
Sukella omaan alitajuntaasi ja ota yhteys intuitioosi.
Kuule mitä syvin itsesi haluaa sinulle sanoa.

Hiljaisuuden viikonloppuretriitti antaa mahdollisuuden pysähtyä ja katkaista kiire, melu ja arjen vaatimukset.

Vietämme viikonlopun hiljaisuudessa kommunikoimatta muiden ryhmäläisten kanssa. Suuntaamme huomiomme omaan sisimpäämme ja sieltä nouseviin kysymyksiin kuka tai mikä oikeastaan olen? Prosessin tukena käytämme kirjoittamista tajunnan luovassa virrassa. Luovumme viikonlopun ajaksi puhelimesta, tietokoneesta, kirjoista, lehdistä, kellosta yms.

Katso esittelyvideo YouTube-kanavaltamme.

Ohjelma

Aloitamme retriitin perjantaina klo 15 ja lopetamme sunnuntaina klo 15. Viikonlopun aikana emme ole sidottuna mihinkään tiukkaan kellotettuun aikatauluun, vaan toteutamme suunniteltua sisältöä sydämellisessä flow’ssa.

Viikonloppuun sisältyy:

  • Lempeää joogaa, johon et tarvitse aikaisempaa kokemusta.
  • Rumpuhoitoa. Ihanat rummutukset rentouttavat mieltä ja kehoa.
  • Voit ulkoilla Villa Oraksen upeissa maisemissa vapaasti omaan tahtiisi. Lähellä on mm. kilometrin pituinen polku Verkkovaaran hupuille, jossa on nuotiopaikka ja upeat maisemat. Latuverkosto lähtee 4 km päästä Villalta, jos haluat ottaa sukset mukaan. Villalla on muutama pari lumikenkiä, joita voi lainata.
  • Käynti yhdessä Kolin huipulla sään niin salliessa. Koli on huikea voimapaikka jossa voit ladata luonnon energiaa itseesi.
  • Hellimme kehoamme ihanalla kasvisruoalla, joka on saatavilla myös vegaanisena ja gluteenittomana.
  • ThetaHealing-ryhmähoidot retriitin alussa tukemaan hiljaisuuteen laskeutumista ja retriitin lopussa integroimaan viikonlopun aikana tekemäsi sisäiset löydöt osaksi arki-elämääsi.
  • Iltaisin lämmitämme tunnelmallisen pihasaunan.
  • Omaa aikaa Sinulle

Käytännön infoa

Mukaan tarvitset:
Lämmintä vaatetta niin sisälle kuin ulos. Majoitumme vanhassa hirsisessä kyläkoulussa yhteishuoneissa (3-4h) jossa käytössä on ulko-wc. Omat liinavaatteet, saunakamppeet, joogamaton ja viltin.

Villa ORA’s on majatalo Kolin kansallispuistossa. Osoite Verkkovaara 1, 83960 Koli.
Kuvia ja lisätietoja majoituksesta pääset katsomaan tästä linkistä www.villaoras.fi

Ruokailu (kasvis/vegaani).

Retriitin hintaan kuuluu: Tulokahvi/tee, 2x aamupala, 2x lounas ja 2x ruokaisa iltapala. Jääkaappiin voit tuoda myös omia välipaloja ja herkkuja.

Viikonlopun hinta 360€

Retriitin aikana voit halutessasi varata ajan Titalta energiahoitoon. Hoito on retriitin ajan alennettuun
hintaan 45€/hoito. Ritalta voit varata ajan kaksiviikkoa ennen ja jälkeen retriitin ThetaHealing-etähoitoon retriittiosallistujien alennettuun hintaan yksi hoito 35€ tai 3 hoitoa 90€. ThetaHealingistä löydät lisätietoa täältä.

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset 28.1.-30.1.2022 retriitille 21.1. mennessä tai 25.-27.3.2022 retriitille 11.3. mennessä tämän linkin kautta. Varausmaksu 100€ laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loppusumma laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Jos estyt tulemasta retriitille voit hankkia tilallesi toisen osallistujan. Rahat palautetaan vain jos tapahtuma perutaan järjestäjän toimesta.

Retriitin toteutuminen edellyttää 8 osallistujan sitovan ilmoittautumisen.

Sinulla on mahdollisuus lisämaksusta varata viikonlopun ajaksi itsellesi energiahoito, ja kaksi viikkoa ennen ja jälkeen retriitin ThetaHealing-etähoitoja retriittiosallistujien alennettuun hintaan.

Retriitin järjestää Hyvinvoinnin Villa Voima www.villavoima.fi
Lisätietoa retriitistä saat ohjaajiltamme Titta Järvenpää ja Rita Hänninen os. retriitit@villavoima.fi

Tutustu retriitin vetäjiin

Titta on joogaopettaja, Reiki Master, henkisen tien kulkija, ja näkijä jo kolmannessa polvessa. Hän haluaa auttaa ihmisiä heidän elämäretkellään löytämään syvimmän itsensä.

Rita on joogan ja tanssinopettaja, ThetaHealer, ja ammattimainen elämästä innostuja! Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on hänellä sydäntä lähellä. Hän haluaa herätellä ihmisiä näkemään elämän kauneuden tässä ja nyt, ja luomaan unelmiensa elämää kiitollisuuden kautta.

Odotamme ilolla näkevämme sinut retriitillämme.
Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu tämän linkin kautta.