Ennen hoitoa

1. MITÄ TULEE TAPAHTUMAAN.

Suosittelen sinua lukemaan microbladingista ja olet erittäin tervetullut lukemaan siitä näiltä sivuilta. Saadaksesi yleisnäkemyksen mitä toimenpiteessä tapahtuu, miten kulmista huolehditaan ja mitkä ovat yleisimmät kysymykset, suosittelemme sinua aloittamaan lukemisen tekstistä ”Kaikki mitä olet halunnut tietää microbladingista.”

2. VALMISTAUDU PIENEEN PUNOITUKSEEN.

On erittäin harvinaista, että erittäin kovaa punoitusta esiintyy kulmissasi microbladingin jälkeen. Mutta kannattaa varautua pieneen punoitukseen, sitä esiintyy lähes kaikilla asiakkailla. Erilaiset ihotyypit reagoivat erilailla toimenpiteeseen, joten pidä se mielessä kun teet suunnitelmia seuraaville tunneille microbladingin jälkeen.

3. TULE TOIMENPITEESEEN KEVYELLÄ MEIKILLÄ.

Toivon ettet käyttäisi raskasta meikkiä samana päivänä kun toimenpide on. Tämä ei tarkoita, ettetkö saisi laittaa meikkiä lainkaan. Normaali päivittäinen kevyt meikki on ok. Meikkaa kulmasi normaalisti kuten ne meikkaat, jotta näen minkälaisiin kulmiin olet tottunut.

4. OLE VAROVAINEN SEURAAVIEN LÄÄKITYSTEN KANSSA.

On muutamia lääkkeitä joiden käyttöä ei suositella 48 tuntiin ennen toimenpidettä. Tällaisia lääkkeitä ovat aspiriini, ibuprofeiini ja muut tulehduskipulääkkeet. Suosittelen myös välttämään lääkkeitä joilla on voimakas vaikutus kehoosi.

Mielellään ole syömättä omega 3 -rasvahappolisäravinteita ja vihreä tee kapseleita 2 viikkoon (tämä voi vaikuttaa pigmentin tarttuvuuteen)

5. ÄLÄ KÄYTÄ ALKOHOLIA ENNEN TOIMENPIDETTÄ.

Se olisi täydellistä jos et käytä minkäänlaista alkoholia 48h ennen toimenpidettä. Jos olet käyttänyt suuria määriä alkoholia yhtä päivää ennen toimenpidettä, suosittelemme siirtämään aikaasi.

6. VÄLTÄ TUOTTEITA JOISSA ON RETIN A:TA (TRETINOIINIA).

Jos käytät tuotteita jotka sisältävät joitakin määriä Retin A:ta, suosittelemme sinua lopettamaan käytön kuukautta ennen microblading toimenpiteeseen tulemista. Tämä koskee vain kulmien aluetta. Tämä koskee myös tuotteita jotka sisältävät A-vitamiinia.

7. VÄLTÄ AHA IHONHOITO-TUOTTEITA ENNEN TOIMENPIDETTÄ.

Vältä AHA-tuotteita (tuotteet jotka koostuvat alpha-hydroxy-acidista) noin viikon ajan ennen toimenpidettä. Suosittelen sinua lopettamaan anti-aging tuotteiden käytön kulma-alueelta kahta viikkoa ennen toimenpiteeseen menemistä.

8. JOS OLET VERENLUOVUTTAJA.

Älä luovuta verta samana päivänä kun toimenpide on. Tämä voi rasittaa kehoasi ja saatat tuntea olosi heikoksi. Suosittelen, että olet myös luovuttamatta verta toimenpiteen jälkeisenä päivänä.

9. KULMAKARVOJEN POISTO LANGALLA TAI MUILLA TEKNIIKOILLA.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi microbladingissa älä nypi tai poista kulmakarvoja millään tekniikalla ainakaan viikkoon ennen toimenpidettä.

10. OLE AVOIN ALLERGIOISTASI JA KROONISISTA SAIRAUKSISTASI.

Kerro microblading-ammattilaiselle kaikki asiat joiden ajattelet olevan vähänkään tärkeitä, sekä kaikki krooniset sairaudet tai allergiat, joita sinulla voi olla. Listaa myös kaikki asiat kosmetiikasta, jolla on ollut negatiivinen vaikutus ihollesi. Ole rehellinen kaikesta, mikä vaikuttaa terveyteesi (myös raskaus yms.)

11. MICROBLADING EI SOVI SINULLE, JOS

* olet alaikäinen. Teen microbladingiä vai täysi-ikäisille.
* olet raskaana / imetät (pigmentin pysyvyys voi olla hyvin paljon heikompi)
* sinulla on flunssa / muu tulehdus
* käytät verenohennuslääkkeitä
* sinulla on vahva, jatkuva kortisonilääkitys
* olet Roaccutan-kuurilla. Viimeisimmästä kuurista tulee olla 2 kk ja ihon tulee olla kunnossa.
* olet syöpähoidossa. Viimeisimmästä hoidosta tulee olla 2 viikkoa, mielellään 2 kk. Hoidoilla on vaikutus pigmentin pysyvyyteen.
* sinulla on HIV-tartunta
* podet ihosairautta, ihottumaa tai verenvuototautia
* sinulla on aktiivinen huuliherpes. Estolääkitys kannattaa aloittaa 2–3 päivää ennen hoitoa, jos sinulla on taipumus saada huuliherpes.

Tarvitset lääkärin luvan, jos
* sulla on anemia, diabetes
* sinulla on vahva verenpainelääkitys

Mikäli sinulla on jokin lääkitys tai käytät jotakin hoitomenetelmää, niin konsultoithan lääkäriäsi ennen pigmentointiin tulemista.

Jos sinulla on ollut silmätulehdus, odota vähintään viikko ennen microbladingiä.

Tulethan microbladingiin vain terveenä. Jos sairastut, niin otathan välittömästi yhteyttä ja siirretään sinun aikaasi.