Ahdistuksesta rauhaan ja tyyneyteen

Ahdistuksesta rauhaan ja tyyneyteen-valmennus on ainutlaatuinen yhdistelmä Free-mE EFT:tä, ThetaHealingiä ja joogaa.

Joidenkin ihmisten on vaikea hallita huoliaan. Ahdistuneisuuden tunteet voivat vaikuttaa heidän jokapäiväiseen elämäänsä. Ahdistuksen syytä ei välttämättä edes tiedä mistä se johtuu, tai ahdistusta ilmenee tiheästi milloin mistäkin eri asiasta.

Jos koet, että ahdistuneisuuden tunne on vaivanasi usein, Ahdistuksesta rauhaan ja tyyneyteen -valmennus auttaa sinua vapauttamaan näitä kuormittavia tunteita – tehokkaasti ja nopeasti.

Mitä valmennuksessa tapahtuu?

Valmennuksen alussa ohjaan sinulle Free-mE EFT naputtelusession, jota sen jälkeen täydennetään ThetaHealingin uskomustyöskentelyllä ja positiivisilla latauksilla. Valmennuksen päätteeksi ohjaan sinulle intuitiivisen joogaharjoituksen, joka kokoaa kaiken yhteen ja integroi hoidon kehoon ja mieleen. Tämän kokonaisuuden kesto on yhteensä noin 1,5 h.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta.

Lue lisää: Free-mE EFT:stä ja ThetaHealingistä

Asiakaspalautteita

”Hoito auttoi ymmärtämään ahdistusta ja paikallistamaan sitä. Ajatukset ovat olleet positiivisempia hoidon jälkeen.”

”Turvallinen olo alusta loppuun. Juuri oikeat sanat ja kysymykset tähän kohtaan elämässä. Sekä ahdistuksen tietoinen kohtaaminen turvallisessa ilmapiirissä tuntui hyvältä ja helpottavalta, vaikka etukäteen olin vähän pelännyt että stressi lisääntyy kun nostetaan asioita ”pöydälle”.”

”Harjoitus auttoi huomaamaan kehityskohtia ja kevensi henkistä kuormaa. Hyvä muistutus itsensä ja elämänsä ja muiden hyväksymisestä silloinkin kun kokee ikäviä tunteita ja tuntemuksia ? nyt soi päässä Kaija Koon laulu Minun tuulessa soi: ”sinä teit minun eteen sen sileän tien. Kun sitä pitkin matkaa tekee, se pois menneestä vie.” Kiitos paljon tästä kokemuksesta ???? Ahdistus helpottui huomattavasti. Helpompi hengittää. Kunhan aikaa kuluu niin varmasti huomaa pidempiaikaiset vaikutukset kunhan kokemus juurtuu minuun?”

”Olin tosi innoissani valmennuksesta, oli helppo puhua Ritan kanssa, luotan hänen ammattitaitoon, iloinen ja vapaa ilmapiiri.”

”Hoidon jälkeen ahdistus todella helpottui ja hoidon jälkeisenä päivänä olo on ollut tyyni ja yllättävän iloinen. Vaikka jouduin stressaavaan tilanteeseen tänään, tilanne hoitui rauhallisesti, varmoin ottein, eikä se jäänyt vaivaamaan.”

”Olen voinut hyvin valmennuksen jälkeen, tulen mielelläni uudelleen. Kiitos!”

”Valmennuksen jälkeen oli todella rentoutunut ja vapautunut olo. Huomasin, että ajatuksiini nousi ihan uusia asioita. Odotan innolla minkälaisia muutoksia pitemmällä aikavälillä huomaan ja mitä uudet hoitokerrat tuovat tullessaan.”

Kuinka valmistautua valmennukseen?

Jos otat valmennuksen etänä, varaa aika ja paikka jossa voit olla rauhassa, voit asettaa kännykän/tietokoneen niin että voit olla videopuheluyhteydessä ja pitää samalla kädet vapaana. Free mE EFT-osion aikana eli valmennuksen alussa sinun tulee istua tuolilla ja pitää jalkapohjat maata vasten, koska tämän aikana on tärkeää olla maadoittuneena.

Ota valmiiksi esille joogamatto, lasillinen vettä ja nenäliinoja. Joskus hoidon aikana esille nousevat tunteet voivat saada kyynelkanavat hieman aukeamaan ja se on täysin normaalia. Jos sinulla ei ole joogamattoa, voit joogata myös tavallisen maton päällä.

Pukeudu rentoihin joustaviin vaatteisiin, joissa sinun on mukava olla. Esimerkiksi legginsit/verkkarit ja toppi/t-paita, ja pitkähihainen paita.

Varaa itsellesi reilu tunti aikaa, jotta sinun ei tarvitse heti valmennuksen jälkeen kiirehtiä seuraaviin askareisiin vaan saat vielä hetken olla rauhassa ja tunnustella uutta olotilaa. Usein valmennuksen jälkeen olo on ihana, rentoutunut ja vapautunut.

Missä ja miten?

Teen Ahdistuksesta rauhaan ja tyyneyteen -valmennuksia sekä etänä että paikanpäällä Hyvinvoinnin Villa Voiman joogastudiossa kotini yhteydessä.

Kerrothan aikaa varatessasi haluatko valmennuksen etänä vai paikanpäällä.

Ajanvaraus

Tiedustelut ja ajanvaraukset sähköpostitse rita@villavoima.fi


Huomaathan, että Ahdistuksesta rauhaan ja tyyneyteen -valmennuksessa ei tehdä diagnooseja, eikä kyseinen valmennus korvaa lääkärin tekemiä tutkimuksia ja hoitomääräyksiä. Tämä valmennus on kuitenkin oivallinen tapa tukea omaa hyvinvointia.