Ahdistuksesta rauhaan ja tyyneyteen

Ahdistuksesta rauhaan ja tyyneyteen on uusi palvelukonsepti, joka on ainutlaatuinen yhdistelmä Free-mE EFT:tä, ThetaHealingiä ja joogaa.

Joidenkin ihmisten on vaikea hallita huoliaan. Ahdistuneisuuden tunteet voivat vaikuttaa heidän jokapäiväiseen elämäänsä. Ahdistuksen syytä ei välttämättä edes tiedä mistä se johtuu, tai ahdistusta ilmenee tiheästi milloin mistäkin eri asiasta.

Jos koet, että ahdistuneisuuden tunne on vaivanasi usein, Ahdistuksesta rauhaan ja tyyneyteen -valmennus auttaa sinua vapauttamaan näitä kuormittavia tunteita – tehokkaasti ja nopeasti.

Mitä valmennuksessa tapahtuu?

Valmennuksen alussa ohjaan sinulle Free-mE EFT session (20min), jota täydennetään ThetaHealingin uskomustyöskentelyllä ja positiivisilla latauksilla (20min). Valmennuksen päätteeksi ohjaan sinulle intuitiivisen joogaharjoituksen (20min) joka kokoaa kaiken yhteen ja integroi hoidon kehoon ja mieleen. Tästä koostuu yhteensä 60min pituinen sessio.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta.

Lue lisää: Free-mE EFT:stä ja ThetaHealingistä

Kuinka valmistautua valmennukseen?

Jos otat valmennuksen etänä, varaa aika ja paikka jossa voit olla rauhassa, voit asettaa kännykän/tietokoneen niin että voit olla videopuheluyhteydessä ja pitää samalla kädet vapaana. Free mE EFT-osion aikana eli valmennuksen alussa sinun tulee istua tuolilla ja pitää jalkapohjat maata vasten, koska tämän aikana on tärkeää olla maadoittuneena.

Ota valmiiksi esille joogamatto, lasillinen vettä ja nenäliinoja. Joskus hoidon aikana esille nousevat tunteet voivat saada kyynelkanavat hieman aukeamaan ja se on täysin normaalia. Jos sinulla ei ole joogamattoa, voit joogata myös tavallisen maton päällä.

Pukeudu rentoihin joustaviin vaatteisiin, joissa sinun on mukava olla. Esimerkiksi legginsit/verkkarit ja toppi/t-paita, ja pitkähihainen paita.

Varaa itsellesi reilu tunti aikaa, jotta sinun ei tarvitse heti valmennuksen jälkeen kiirehtiä seuraaviin askareisiin vaan saat vielä hetken olla rauhassa ja tunnustella uutta olotilaa. Usein valmennuksen jälkeen olo on ihana, rentoutunut ja vapautunut.

Missä ja miten?

Teen Ahdistuksesta rauhaan ja tyyneyteen -valmennuksia sekä etänä että paikanpäällä Hyvinvoinnin Villa Voiman joogastudiossa kotini yhteydessä.

Kerrothan aikaa varatessasi haluatko valmennuksen etänä vai paikanpäällä.


Huomaathan, että Ahdistuksesta rauhaan ja tyyneyteen -valmennuksessa ei tehdä diagnooseja, eikä kyseinen valmennus korvaa lääkärin tekemiä tutkimuksia ja hoitomääräyksiä. Tämä valmennus on kuitenkin oivallinen tapa tukea omaa hyvinvointia.