Access Bars

”Kiireetön ja lämmin rauhoittumisen kokemus.”

Access Bars® on uudenlainen, erittäin rentouttava hoito, joka purkaa kehosta tukoksia ja tasapainottaa myrskyäviä ajatusaaltoja.

Hoidossa käsitellään päänalueen 32 pistettä kevyesti koskettamalla. Hoidosta on saatu tukea stressiin, ahdistukseen, ylivirittyneisyyteen, tunteiden käsittelyyn, fyysiseen hyvinvointiin, sekä rajoitusten ja uskomusten poistamiseen.

Se voi auttaa myös äkillisissä trauma, elämänmuutos tai stressitilanteissa. Tukea on saatu ahdistusoireisiin, kasvukipuihin, pelkotiloihin, suruun, jännitykseen sekä mielen että kehon kipuihin.

Hoitohetki on meditatiivinen ja syvähoitava.

Access Bars -hoidon aikana asiakas on hoitopöydällä vaatteet päällä viltin alla. Hoitokosketus on hyvin lempeä ja hoito soveltuu myös herkille ja kipuherkille. Hoito tuntuu miellyttävälle ja vaikutus tuntuu koko kehossa. Jos et ole koskaan todella rentoutunut niin Access Bars -hoidon jälkeen sitä takuulla olet.

Ethän käytä hajuvesiä tai muita voimakkaita hajusteita hoitoon tullessasi.

Hoito sopii kaikille, niin aikuisille, nuorille kuin lapsillekin. Hoidon kesto 1-1,5 tuntia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai varaa hoito.

Asiakkaiden Access Bars kokemuksia

”Plantaarifaskiitista tulehtuneiden jalkapohjien turvotus ja kipu loppui hoidon jälkeen kokonaan ja kipu on pysynyt poissa. Päässä pyörineet ja vilisseet asiat rauhoittuivat ja olo on ollut rauhallinen. ADHD aikuiselle se rauhallisuus on hyvin poikkeuksellista, mutta nyt olo on ollut levollinen ja keskittyminen on ollut helpompaa.”

”Hoitotila oli rauhallinen ja hiljainen. Rita, olet niin lempeä ja hymyileväinen! Asiakkaan toivetta kysyttiin ja toteutettiin hoidon aikana keskustelun suhteen. Kiireettömyys. Nautin hoidosta ja rentouduin.”

”Koen lukeneeni ja perehtyneeni hoitoon oikeita reittejä pitkin. Perustelen vastaukseni siten että huomaan jo tuloksia isoilla alueilla elämässäni. Muutos mielessäni on huomattava. Ihan erilaiset energiat kun ennen hoitoa. Negatiivisuus on poissa.”

”Kiireetön ja lämmin rauhoittumisen kokemus.”

”Suosittelen.”

Täältä voit lukea englanninkielisen artikkelin Access Barsin vaikutuksista.

Access Bars