Virheellisiä ennakkoluuloja kasvojoogasta

Oletko miettinyt onko kasvojooga ihan varmasti turvallista ja kannattaako sitä tehdä? Selvitän tässä blogissa muutamia virheellisiä ennakkoluuloja kasvojoogasta ja miksi ne eivät pidä paikkansa.

Kasvojen harjoittelu aiheuttaa ryppyjä – Ei pidä paikkaansa. Kun harjoitukset tehdään hallitusti käyttäen kaikkia kolmea ihokerrosta ja sormilla tasoitetaan mahdolliset rypyt (peili auttaa tässä), kasvojen lihakset vahvistuvat, ja siten iho kiristyy ja tasoittuu.

Kasvojen hierominen venyttää ihoa – Ei pidä paikkaansa. Danielle Collins Face Yoga Method -menetelmässä teemme vain kahta erilaista hierontaa. Joko hyvin hellävarainen kosketus, jossa iho ei liiku, mutta imunestekiertoa stimuloidaan, tai syvempi hieronta, jossa käytetään kosteusvoidetta, seerumia tai kasvoöljyä liukuvuuden lisäämiseksi ja työskennellään lihasten suuntaisesti kohottaen ja kiinteyttäen.

Kasvojen koskettaminen on pahasta – Ei pidä paikkaansa. Jos kätesi ovat likaiset ja sinulla on meikkiä, silloin ei ole hyvä koskettaa kasvoja. Mutta jos sinulla on puhtaat kädet, puhtaat kasvot ja olet levittänyt kasvoillesi kosteusvoidetta ja/tai kasvoöljyä, on oikein hyvä koskettaa ihoa!

Ainoa tapa hidastaa ryppyjä on botox – Ei pidä paikkaansa. Botoxilla saat varmasti nopeammin näkyviä tuloksia kuin kasvojoogalla. On kuitenkin olemassa myös luonnollisia vaihtoehtoja, joista kasvojooga on paras! Kyllä, kasvojooga vaatii aikaa ja omistautumista, mutta siinä sinulla on luonnollinen, helppo ja tehokas työkalu omissa käsissäsi. En kuitenkaan koskaan tuomitse ketään, joka valitsee käyttää botoxia.

Kasvojooga vaatii aikaa ja rahaa – Ei pidä paikkaansa. Vaikka tekisit vain kaksi minuuttia päivässä, se on parempi kuin ei mitään ja ihosi kiittää sinua siitä. Meillä kaikilla on varmasti kaksi minuuttia aikaa! Ja on paljon tapoja, joilla voit tehdä sitä ilmaiseksi, mene vain YouTube-kanavalleni Hyvinvoinnin Villa Voima ja pääset heti kokeilemaan.

Ota yhteyttä, jos sinulla on haasteita kasvojesi kanssa mihin haluaisit apua, ja keskustellaan sinulle parhaiten sopivasta ratkaisusta. Useat naiset ovat jo saaneet apua ohjaamistani kasvojoogaharjoitteista mm. purentalihasten kireyteen, kasvojen rentouttamiseen ja kasvonpiirteiden kohottamiseen.