Free-mE EFT vapaudu ahdistuksesta

Olisiko sinusta hyvä, jos voisit poistaa stressiä, masennusta ja ahdistusta, ja edistää yleistä hyvänolon ja rentouden tunnetta – nopeasti, helposti ja kestävin tuloksin?

Miltä tuntuisi olla vapaa?

Sinulle saattaa olla tuttu termi perinteinen EFT, joka tunnetaan myös nimillä tapping ja naputtelu. EFT tulee sanoista Emotional Freedom Techniques ja se tarkoittaa suomeksi tunteiden vapauttamistekniikkaa. Se on kehoa ja mieltä aktivoiva menetelmä, joka yhdistää terapian ja kehollisen akupunktiopisteiden stimuloinnin. Hoidossa naputellaan sormenpäillä meridiaanien päätepisteitä.

EFT-menetelmä on saanut alkunsa Roger Callahanin Thought Field Therapy -menetelmästä ja sitä kehitti edelleen Gray Craig 90-luvulla. Se on tieteellisesti erittäin tutkittu menetelmä. EFT:n on havaittu tuovan tehokasta ja nopeaa apua mm. kipujen ja ahdistuksen lievittämiseen, urheilusuoritusten parantamiseen, masennuksen, fobioiden lievittämiseen, tukemaan painonpudotusta jne.

Esimerkkejä:

Katso tämä video, jossa skeptikon vanha urheiluvamma paranee merkittävästi 20 min EFT hoidolla.

Yksittäinen online EFT-sessio vähensi stressiä, ahdistusta ja burnout-tasoja COVID-19:a hoitavilla sairaanhoitajilla. Stressi, ahdistuneisuus ja työuupumus väheni tilastollisesti merkittävästi testiryhmässä. Kontrolliryhmässä ei havaittu tilastollisesti merkitseviä muutoksia.
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1550830720303839?via%3Dihub

Postraumaattisen stressin (PTSD) poistamista EFT:llä on tutkittu amerikkalaisilla veteraaneilla Irakin sodan jälkeen. EFT-hoidon jälkeen koeryhmä ei enää saanut positiivisia PTSD-pisteitä, heidän psykologisen ahdinkonsa vakavuus ja laajuus vähenivät merkittävästi, ja suurin osa heidän saamistaan hoidon hyödyistä säilyi ajan myötä 30 ja 90 päivän ja 1 vuoden seurannassa.
https://journals.sagepub.com/doi/abs/10.1177/1534765609347549
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5576207/

Voit lukea lisää tutkimuksista täältä: https://eftuniverse.com/research-studies/eft-research/

Mitä on Free-mE™ EFT?

Miten Free-mE™ EFT eroaa perinteisestä EFT:stä… Mitä sinä on erilaista tai lisää?

Free-mE EFT -menetelmän on kehittänyt Victoria Rader. Rader on yritysvalmentaja, Theta Healing Master, NLP:n ja hypnoosin Master Practitioner, ja hänellä on tohtorin tutkinto kokonaisvaltaisesta parantamisesta. Free-mE EFT -menetelmän pohjana on perinteinen EFT, mutta siihen on tehty olennaisia lisäyksiä, jotka tekevät menetelmästä entistäkin tehokkaamman, nopeamman ja luo pitkäkestoisia vaikutuksia: hengitys ja sydänaffirmaatio.

1) Hengitys
Free-mE EFT:ssä erityisellä hengitystekniikalla opetamme alitajuisen mielen ja kehon vapauttamaan jumiutuneita negatiivisia tunteita hengityksen kautta.

2) Sydänaffirmaatio
Kun perinteisessä EFT:ssä poistetaan negatiivinen tunne, sen tilalle jää tyhjiö. Ja tyhjiöhän voi täyttyä millä vain, se vetää puoleensa kyllä varmasti jotain. Free-mE EFT:ssä session päätteeksi tämä luotu tyhjiö täytetään halutuilla hyvillä tunteilla. Se vahvistaa hyvänolon ja voimaantumisen tunnetta.

Kuinka voin kokeilla Free-mE EFT:ä?

Voit kokeilla Free-mE EFT:tä ohjaajan kanssa. Ohjaaja on koulutettu ymmärtämään syvällisemmin muutoksen eri tasoista, alitajuisen ja tietoisen muutoksen kierteestä, ja tunteista. Hän pystyy turvallisesti ohjaamaan sinua hankalienkin tunteiden läpi ja auttamaan sinua vapauttamaan ne.

Free-mE EFT session voi toteuttaa joko livenä kasvotusten, tai etänä videopuhelulla. Kumpikin tapa toimii yhtä hyvin.

Varaa oma aikasi ja aloita matkasi vapaampaan elämään.