Zinzino Terveysprotokolla

Löydä vastaukset tasapainoiseen elämään. Tässä blogissa kerron Zinzinon kokonaisvaltaisesta terveyskonseptista, joka perustuu vahvasti tieteeseen ja verikokeella testaukseen.

Zinzinon ytimessä on syvään juurtunut tavoite saada aikaan muutosta ihmisten elämässä. ”Inspire Change in Life”on yhtiön slogan. Insinööritaustani vuoksi minulle resonoi vahvasti myös se, että tässä on aidosti pitkä tieteellinen tutkimus ja kehitystyö takana. Tutkijat ja professorit joita olen päässyt tapaamaan henkilökohtaisesti tekevät työtä suurella sydämellä, ja aidosti haluavat palauttaa tasapainon jälleen maailmaan.

Zinzino on Skandinaviassa syntynyt maailmanlaajuinen ravitsemusalan julkinen osakeyhtiö, joka toimii uudella farmakologisen ravitsemustieteen alalla. Vuonna 2005 perustettu Zinzino on edelläkävijä testeillä yksilöllisesti määritettävän ja räätälöidyn ravitsemuksen alalla, ja yhtiön tavoitteena on tulla maailman johtavaksi toimijaksi ennalta ehkäisevän terveydenhuollon tuotteissa.

Oikeanlainen liikunta ja ruokavalio eivät enää riitä

Pysyminen hyvässä kunnossa on päivittäinen haaste, sillä ruoka, jota nykyään syömme, sisältää runsaasti sokeria ja liian vähän kuituja ja tarvitsemiamme ravintoaineita. Syömämme kala ei esimerkiksi sisällä riittävästi omega-3-rasvahappoja, sillä suurin osa siitä on viljeltyä kalaa, jota ruokitaan omega-6-pohjaisilla tiivisteillä. Tämä kaikki häiritsee solujemme toimintaa, minkä vuoksi ravintoaineet eivät pääse täysin imeytymään eivätkä kuona-aineet kunnolla poistumaan.

Zinzino BalanceTest ja BalanceOil+

Tie terveyteen ja hyvinvointiin on henkilökohtainen matka ja todellinen muutos alkaa aina sisältäpäin: soluista, suolistosta ja immuunijärjestelmästä.

Testeillä yksilöllisesti määritettävät, tieteelliseen näyttöön pohjautuvat terveystuotteemme on suunniteltu tasapainottamaan, palauttamaan ja tukemaan elimistöä sisältäpäin.

Löydä tasapainosi. Valitse Zinzino Terveysprotokolla

Kun puhutaan ravitsemuksesta, ei ole olemassa yhtä ainoaa ratkaisua, joka sopisi kaikille. Veri ei valehtele ja on todella mielenkiintoista nähdä paperilla dataa omasta kehon tilasta sisältäpäin.

Zinzino Terveysprotokolla perustuu BalanceTestistä saatuihin omiin yksityiskohtaisiin arvoihisi.

Zinzino Terveysprotokolla perustuu BalanceTestistä saatuihin omiin yksityiskohtaisiin arvoihisi.

Zinzino Terveysprotokolla perustuu BalanceTestistä saatuihin omiin yksityiskohtaisiin arvoihisi ja tarjoaa vaiheittaisen ja yksilöllisen ravitsemussuunnitelman, joka on räätälöity elimistösi omega-6:3-suhteen perusteella takaamaan, että saat sen takaisin tasapainoon.

Yhdessä elimistön tasapainottamiseksi sisältäpäin

Kaikki Zinzino Terveysprotokollan tuotteet on suunniteltu tasapainottamaan, palauttamaan ja tukemaan soluja, suolistoa ja immuunijärjestelmää hellävaraisesti.

Zinzino Terveysprotokolla koostuu kolmesta täysin luonnollisesta ja puhtaasta tuotteesta, jotka toimivat synergisesti yhdessä parhaiden tulosten saamiseksi:

 • BalanceOil+ säätää elimistön omega-rasvahappojen suhdetta.
  Saatavilla myös vegaaninen Balance Oil+ Vegan.
 • ZinoBiotic+ on ruoansulatuselinten terveyttä edistävä ravintokuitusekoitus.
 • Immuunijärjestelmää tukeva ravintolisä Xtend+ suojaa elimistön ensisijaista puolustusmekanismia.

Tee BalanceTest. Aloita matka.

Aloita matkasi takaisin tasapainoiseen elämään BalanceTestillä. Se on tieteelliseen tutkimukseen pohjautuva itse otettava verikoe, joka kertoo elimistön omega-6:3-tasapainon. Zinzinon kumppanilaboratorio Vitas AS analysoi jokaisen kuivaverinäytteen nimettömänä. Testi tehdään ennen BalanceOil+ -tuotteiden käytön aloittamista ja uudelleen 120 päivän kuluttua kehityksen seuraamiseksi.

Oman rasvahappoprofiilin yksityiskohtaiset tiedot toimivat lähtökohtana räätälöidylle ja yksilölliselle ravitsemussuunnitelmalle, joka kartoittaa omat ainutlaatuiset tarpeesi elimistön omega-6:3-suhteen perusteella. Testissä analysoidaan 11 olennaista rasvahappoa. Tuloksena saat kattavan 21-sivuisen rasvahappoanalyysin, joka kertoo:

Balance Test
 • Ruokavaliosi rasvahappojen tarjoaman suojauksen tason
 • Omega-3 indeksi
 • Omega-6:3 -tasapaino
 • Solukalvon juoksevuus
 • Mielen vahvuus
 • Arakidonihapon (AA) indeksi

Vaihe 1: Tasapainota

Luo terve omega-6:3-tasapaino ja suojaa elimistösi soluja hapettumiselta (oksidoitumiselta). BalanceOil+ mahdollistaa tämän sen sisältämien laadukkaiden öljyjen ansiosta, jotka on saatu luonnonvaraisesta kalasta (vegaaninen öljy merilevästä) sekä varhaisen sadon oliiveista valmistetusta ekstraneitsytoliiviöljystä.

Se sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja (EPA + DHA), oliivin polyfenoleja sekä D3-vitamiinia. BalanceOil+ on saatavana neljässä eri luonnollisessa maussa joko kapseleina, veteen liukenevana koostumuksena tai vegaanisena.

 • Polyfenolien antamaa suojaa
 • Edistää sydämen, aivojen ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
 • Auttaa palauttamaan normaalin omega-6:3-tasapainon

Vaihe 2: Palauta

Elimistön ”hyvistä” bakteereista huolehtiminen voi vaikuttaa merkittävästi terveyteen. ZinoBiotic+ on erittäin pitkälle kehitetty kahdeksan luonnollisen ravintokuidun sekoitus, joka hajoaa hitaasti
paksusuolessa ja tukee näin terveen bakteerikannan kasvua.

Zinobiotic+
 • Ravintokuitusekoitus
 • Tukee parempaa suoliston terveyttä
 • Vähentää verensokerin nousua aterioiden jälkeen

Vaihe 3: Tuki

Xtend+ on pitkälle kehitetty immuunijärjestelmää tukeva ravintolisä, joka täydentää erinomaisesti BalanceOil+- ja ZinoBiotic+-tuotteiden vaikutusta. Se on suunniteltu tukemaan luontaista immuunijärjestelmää. Se sisältää 23 tärkeää vitamiinia ja kivennäisainetta, mikro- ja fytoravinteita sekä leivontahiivasta saatuja puhdistettuja 1-3- ja 1-6-beetaglukaaneja.

 • Nauti lisäenergiasta
 • Parempi luiden ja nivelten toiminta
 • Edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa

Bonusvaihe:

Kohota mielialaasi, nuku paremmin ja lievitä stressiä täysin luonnollisella Viva+-ravintolisällä, joka pohjautuu sahramin luoteista saatuihin puhtaisiin ja ensiluokkaisiin uutteisiin. Viva+ on kehitetty lievittämään stressiä, kohottaman mielialaa ja lisäämään hyvinvoinnin tunnetta. Se tukee hermojärjestelmän ja aivojen tervettä toimintaa auttaen vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Viva+ kietoo sinut ylelliseen mukavuuteen, haihduttaa pois ajoittaisen arkielämän stressin ja auttaa sinua tuntemaan olosi levänneeksi.

Zinzino Viva+
 • Kohota mielialaasi
 • Nuku paremmin
 • Lievitä stressiä