ThetaHealing kokemuksia

ThetaHealing kokemuksia yhteistyössä Mika Heinosen kanssa. Kerron tässä blogissa ThetaHealing hoitomuodosta ja kuinka pääsin tällä hoidolla eroon rajoittavista uskomuksista.

Mika Heinonen pyörittää yritystä Ole Vapaa yhdessä puolisonsa Paula Heinosen kanssa. Heillä on laaja kansainvälinen koulutus ThetaHealingistä. Molemmat tekevät hoitoja ja kouluttavat hoitajia. Mikan luokse usein koulutuksiin ja hoitoihin löytävät tiensä henkilöt jotka ovat muutoksen tekijöitä, valmentajia tai jollain tapaa johtajia. Paula puolestaan on erikoistunut erilaisiin traumoihin ja hänellä käy paljon asiakkaita juuri traumojen hoidossa.

Ajatukset luovat todellisuutemme

Olen jo useiden vuosien ajan ollut tietoinen siitä, että voimme ajatuksillamme luoda todellisuuttamme. Minkälaisia ajatuksia ajattelemme luo värähtelyä ja tämä värähtely vetää puoleensa niitä asioita, ihmisiä ja kokemuksia, jotka vastaavat tuota värähtelytasoa. Yksinkertaistetusti: jos ajattelet asioita joista olet kiitollinen, vedät puoleesi lisää asioita joista olla kiitollinen. Jos puolestaan pelkäät ja ajattelet asioita mitkä voivat mennä pieleen, vedät puoleesi lisää epäonnea ja pelkoa aiheuttavia asioita. Se mihin keskityt lisääntyy.

Theta Healing kokemuksia: rajoittavista uskomuksista vapautuminen auttaa luomaan haluamansa uudenlaisen elämän

Nämä ajatukset voivat olla syvällä sisimmässäsi olevien uskomusten luomia. Uskomukset pitävät yllä tiettyä tapahtumien kehää elämässäsi. Oletko huomannut, että samat kaavat tai teemat toistuvat kerta toisensa jälkeen elämässäsi? Ehkä kumppanisi pettävät sinua, parisuhteet päättyvät aina samalla tavalla, laihdutat toistuvasti ja aina palaat takaisin ylipainoon, rahaa ei ole koskaan tarpeeksi, sinun mielipiteitäsi ei kuunnella tai ei arvosteta, tai et saa työssäsi ansaitsemaasi tunnustusta hyvin tehdystä työstä. Vain muutamia esimerkkejä mainitakseni.

ThetaHealing on energiatyöskentelymenetelmä, jolla voidaan muuttaa näiden tapahtumien taustalla olevia uskomuksia ja sitä kautta muuttaa elämää siihen suuntaan mitä haluat. Kun rajoittavia uskomuksia on vapautettu, alat vetää puoleesi niitä asioita joita haluat ja alat manifestoida unelmiesi mukaista elämää.

ThetaHealing sopii missä tahansa haastavassa elämäntilanteessa. ThetaHealingin avulla voidaan saada aikaan fyysistä, psyykkistä ja emotionaalista paranemista. Se on myös nopea tapa viedä omaa kehitystään eteenpäin.

ThetaHealing kokemuksia etähoitona

ThetaHealing hoito voidaan tehdä livenä kasvokkain tai se onnistuu yhtä hyvin myös etänä videopuhelulla. Minusta tämä on todella kätevää, kun voit ottaa hoidon vastaan myös kauempana asuvalta ThetaHealing ammattilaiselta etänä.

Hoidon ajaksi kannattaa varata rauhallinen paikka, jossa sinua ei häiritä, voit olla rentoutuneesti oma itsesi ja puhua avoimesti hoitajan kanssa kaikesta mikä nousee esille. Hoidon aikana koin oloni rentoutuneeksi ja turvalliseksi, niin että voin sanoa kaiken mitä nousee käsiteltäväksi. Hoitotilanne on hyvin lempeä.

Mika pyysi minua miettimään valmiiksi uskomuksen, jota haluaisin meidän käsittelevän hoidossa. Minulla oli kuitenkin juuri ennen hoitoa olevat päivät hyvin stressaavia enkä ollut oikein osannut keskittyä enkä kuulostella itseäni minkä uskomuksen haluaisin poistaa. Tiesin vain, että uskomuksia minulla kyllä löytyy useita ihan varmasti! 😀 Mutta mikähän olisi sellainen keskeinen tähän hetkeen, mistä olisi hyvä lähteä liikkeelle?

ThetaHealing hoito onnistuu myös etänä
ThetaHealing hoito onnistuu myös etänä

Kerroin Mikalle että en ollut stressin vuoksi pystynyt ennakkoon keskittymään uskomuksen valintaan. Kysyin voisiko hän katsoa minun puolestani energioistani mikä uskomus sieltä nousee keskeisenä esille ja olisi hyödyllinen hoitaa pois, koska tiesin jo meidän aiempien keskustelujen perusteella, että Mikalla on vahva kyky nähdä minun uskomuksiini ja elämääni. Luotan siihen, että kaikki tapahtuu juuri niinkuin on tarkoitettu, ja sieltä nouseee juuri se asia mikä tulee nyt käsitellä.

Virittäydytään theta-taajuudelle

Hoidon aluksi Mika kysyi minulta lupaa tulla energioihini. Sanoin kyllä ja annoin tämän luvan. Stressaantunut oloni rauhoittui välittömästi ja muuttui rennon keskittyneeksi. Koko hoidon ajan hoidettava pitää silmänsä suljettuna, jotta tietoinen mieli ei tule kontrolloimaan ja sotkemaan tilannetta. Hoidon aikana olet kuitenkin täysin tietoinen kaikesta mitä huoneessa tapahtuu, et ole missään syvässä hypnoosissa tai muutakaan sellaista. Ei ole vaaraa että ”jäät loukkuun jonnekin”.

ThetaHealing hoidossa hoidettavan ei tarvitse osata muuttaa aivojaan parantavalle theta-taajudelle. Kun hoitaja tulee hoidettavan energioihin, hän voi samalla muuttaa sekä oman että hoidettavan aivojen värähtelyn theta-tasolle. Minun ei tarvinnut osata eikä tietää mitään theta-meditaatiosta. Silti hoito onnistuu ja on toimiva.

Kun hoitaja tulee hoidettavan energioihin, hoitaja pystyy havainnoimaan rajoittavia uskomuksia ja mistä ja milloin ne ovat muodostuneet. Uskomukset voivat olla periytyneet geneettisesti vanhemmiltamme, isovanhemmiltamme, jopa useiden sukupolvien takaa. Tai ne voivat olla meidän omiamme, mitä olemme omaksuneet lapsuudessamme, mitä meille on opetettu. Ne ovat alitajunnassamme, emmekä välttämättä tiedosta niitä.

ThetaHealing-hoidon aikana hoitaja kysyy paljon kysymyksiä ja auttaa hoidettavaa pääsemään rajoittavien uskomusten juurille. Alitajuiset, rajoittavat ja negatiiviset uskomukset voidaan poistaa ja korvata myönteisillä uskomuksilla.

Rajoittavia uskomuksia

Minulta löytyi turvattomuuden, yksinäisyyden ja erillisyyden uskomuksia, joita lähdettiin hoitamaan kuntoon.

Jokainen uskomus on tullut syystä. Se on tullut opettamaan meille jotain. Turvattomuuden tunne opetti lempeyttä, toisesta ihmisestä huolehtimista ja rakkautta. Yksinäisyyden ja erillisyyden kokemus puolestaan opetti minulle luottamusta. Kun nämä uskomukset oli vapautettu, koin todella suurta rauhaa ja täydellistä luottamusta, että kaikki järjestyy ja elämä huolehtii. Uusi luottamus tuntuu TOSI HYVÄLTÄ! <3

Yllättäen myös peruskouluaikainen koulukiusaaminen nousi esille. Olin koulukiusattu 5-7 luokilla. Se on ollut minulle hyvin kipeä aihe, mistä olen vasta nyt viime vuosina edes pystynyt puhumaan. Hoidossa näihin tapahtumiin tuotiin ymmärrys ja anteeksianto. Asian ylle laskeutui rauha. Tämä oli todella iso juttu, ja todella merkittävä askel minulle! Ja paraneminen kävikin lopulta näin helposti.

Tuntui yllättävälle, että hoidossa koulukiusaaminen nousi esille, mutta näin käykin usein, että asioita ei voi ennalta määrittää tai pakottaa, vaan sieltä nousee esille eheytettäväksi juuri ne asiat, joiden käsittelyyn aika on oikea. Kaikki tapahtuu täydellisessä ajoituksessa.

Lisäksi hoidossa Mika myös eheytti pirstaloitunutta sydäntäni, ja tasapainotti chakrani ja energiajärjestelmäni. Kokonaisuutena hoitokokemus oli hyvin eheyttävä, sielun tasolla hoitava ja korjaava.

Hoito kesti noin puoli tuntia. Muuttuneet uskomukset tuntuvat hyviltä. Aiemmin tuskaa aiheuttanut kokemus pehmeni, muuttui lempeäksi, puhtaaksi ymmärrykseksi ja rakkaudelliseksi. Kun nyt mietin tapahtumia joita parannettiin, koen niitä kohtaan surun sijasta nyt levollisuutta, rakkautta ja valoa.

Lisää ThetaHealing kokemuksia

Aion ottaa jatkossa lisääkin hoitoja ja kartuttaa ThetaHealing kokemuksia. On kiehtovaa, kuinka nopeasti asioita voi käsitellä ja parantaa tämän hoitomuodon avulla.

Mikan ja Paulan Ole Vapaa YouTube-kanavalta voit sinäkin käydä kokeilemassa heti pienen maistiaisen. Tämän webinaari-tallenteen lopussa on meditaatio, joka kulkee samantapaisesti kuin hoitokin. Katso video täältä.