Lisää kuitua? Zinobiotic kokemuksia

Suoliston tila näkyy terveydessä. Me kaikki olemme varmasti jo kuulleet sanonnat ”suolisto on vastustuskykymme koti” ja ”suolisto on toiset aivot”. Tästä blogista löydät kattavaa tietoa kuinka kuidut vaikuttavat suoliston terveyteen ja erilaisten kuitulisien vertailun. Jokapäiväinen ravintomme vaikuttaa hyvin suuresti koko terveydentilaamme ja riittävä kuitujen saanti on yksi terveytemme kulmakivi. Siksi haluankin kertoa teille mitä hyviä Zinobiotic kokemuksia minulla on.

Sanon aina, että se jos suoli toimii joka päivä, ei vielä kerro mitään suoliston todellisesta kunnosta. Terveellinen bakteerikasvusto ja terveet ehjät suoliston limakalvot ovat tärkeä terveyden kulmakivi. Ei turhaan sanota, että suolistossa on meidän immuunipuolustuksen koti.

Zinobiotic kokemuksia

Yllättävää kyllä, oikeanlaisella kuitulisällä voit vaikuttaa myös mielialaasi. Riittävästä monipuolisten kuitujen saannista hyötyvät myös lapsesi ja lapsenlapsesi.

Lue artikkeli: Kuitujen puutteesi näkyy lapsenlapsenlapsesi vatsassa

Vertaile erilaisia kuitulisävaihtoehtoja

Olemme yksilöitä ja mikä toimii toisella ei vältämättä toimi toisella. On myös pieni joukko ihmisiä, joille ei toimi mitkään tuotteet. Erilaisia kuitulisiä kannattaa kokeilla. Vuosien varrella olen kokeillut todella montaa eri kuitulisää! Kerron tässä ensin niistä vertailua.

Joissain ruokavalio-ohjeissa suositellaan kuitulisäksi esimerkiksi vehnäleseitä, mutta se ei ole kovin monipuolinen kuitu ja sen sisältämä gluteeni voi olla ongelmallinen. Kauralese ja tattarilese on siinä mielessä parempi vaihtoehto, mutta annostus täytyy olla iso, koska kuitupitoisuus puolestaan on matalampi. Toimii puuron tai smoothien joukossa joo, mutta sellaisenaan jugurtin tai marjojen päällä se on minuun makuuni liian jauhoinen ja kuiva koostumus.

Pellavansiemenrouhe on yksi vaihtoehto mitä jossain vaiheessa kokeilin ja näennäisesti se vaikutti toimivan vatselleni hyvin. Myöhemmin tieto lisääntyi ja opin, että rouhitun pellavansiemenen rasvat härskiintyvät paketissa nopeasti ja ovat epäterveellisiä. Ruotsin television uutiset varoittaa käyttämästä rouhittuja pellavansiemeniä ravintona mihinkään tarkoitukseen. Esimerkiksi aamupuuron ja -jogurtin jatkeeksi lisätty pellavansiemenrouhe on Ruotsin elintarvikeviraston (Livsmedelverket) mukaan vaarallista.

SVT: Pellavansiemenrouhe ei sovellu elintarvikkeeksi

Jätin siis pellavansiemenrouheen kokonaan pois ja vaihdoin psylliumkuituun, koska se on hellävarainen kuitu vatsalle eikä sisällä epäterveellisiä rasvoja. Psylliumin käytön koin kuitenkin haasteellisena siinä mielessä, että nesteen kanssa siitä muodostuu hyytelömäinen massa ja se tulee turvottaa nesteen kanssa ennen nauttimista. Smoothien joukossa se ok, tosin tekee siitäkin helposti hyytelömäisen. Puuroon tai jugurtin päällä se ei mene ollenkaan, koska en halua lusikoida niitä hyytelönä. Käyttömahdollisuudet ovat rajoitetut ja joka päivä en jaksa smoothieitakaan syödä vain kuitulisän piilottamisen vuoksi.

Zinobiotic kokemuksia

Parhaat kokemukset minulla on Zinobiotic+ kuituvalmisteesta. Kaikista kokeilemistani kuitulisistä tämä on käytettävyydeltään helpoin ja sisällöltään monipuolisin. Ja mikä tärkeintä: tulokset puhuvat puolestaan!

Tuotesisältöjä kannattaa vertailla. Useimmat muut tuotteet sisältävät yleensä vain yhtä tai kahta kuitulajia. Se ei riitä päivittäiseen kuiduntarpeeseen. ZinoBiotic+ on sekoitus kahdeksaa luonnollista ravintokuitua. Nämä kuidut metaboloituvat paksusuolessa, jossa ne tukevat terveellisten bakteerien kasvua. ZinoBiotic+ auttaa vähentämään verensokerin nousua aterioiden jälkeen ja ylläpitämään hyviä kolesterolitasoja. Kuidut edistävät monia terveitä suolen toimintoja. Lisänesteen juominen on erittäin suositeltavaa, kun syöt ravintokuituja. Vesi ehkäisee ruoansulatusongelmia, kuten ummetusta.

Zinobiotic kokemuksia

Zinobiotic+ on hajuton ja mauton ohut pulveri, joka sekoittuu huomaamattomasti puuroon, jugurttiin, smoothieen. Sitä voi käyttää sellaisenaan eikä se vaadi etukäteen nesteen kanssa turvottamista. Monet ystäväni juovat humoristisesti ”aamulonkeron” sekoittamalla mitallisen Zinobioticia lasilliseen vettä. Sekoittuu vaaleaksi lonkeron näköiseksi juomaksi! 😀 Zinobiotic soveltuu myös sellaisenaan esim. marjojen kanssa tai minkä tahansa ruuan päälle. Smoothieista se tekee ihanan täyteläisiä ja pehmeitä.

Vatsassa on hyvä ja pehmeä olo. Kokemuseni mukaan näläntunne pysyy poissa huomattavasti pidempään kuin muilla kuitulisillä. Tästä on ollut todella paljon apua painonhallinnassa ja onhan se mukavaa kun on miellyttävä olo vatsassa. ?

Suolisto on toiset aivot

Lisäksi yksi iso asia minkä olen huomannut, on vaikutus omaan mielialaan. Kun olin käyttänyt Zinobioticia kolmen viikon ajan, aloin ihmettelemään mistä tämä uusi ihminen on kuoriutunut, kun mieli on yht’äkkiä entistä valoisampi ja olo kaikenkaikkiaan pirteämpi. Sitten minua vastaan tuli netissä tämä artikkeli: Rennompi ja positiivisempi asenne – suolistostako ne löytyvät? Zinobioticissa on em. artikkelissa mainittuja kuituja, joilla on näin dramaattinen vaikutus myös mielialaan, kun suoliston mikrobiomi korjataan kuntoon.

Zinobiotic tärkeimmät hyödyt

 • Ravintokuitusekoitus
 • Verensokerin lasku aterioiden jälkeen
 • Suoliston terveys
 • Tasapainoinen kolesteroli
 • Terveet suolen toiminnot
 • Tasapainoinen mikrobiomi

Täysin luonnolliset ainesosat

 • Resistentti tärkkelys maissista, vihreistä banaaneista ja perunoista
 • Beetaglukaanit kaurasta
 • Inuliini ja frukto-oligosakkaridit sikurijuuresta
 • Psylliuminkuori
 • Guarkumikuitu intialaisista guarpavuista

Suoliston terveys

ZinoBiotic+:n -kuidut stimuloivat hyvien bakteerien kasvua koko paksusuolessa. Ihmisen paksusuolessa on yli 100 biljoonaa bakteeria, joista jotkut ovat hyviä terveydellemme ja toiset vähemmän toivottavia. Hyvät bakteerit käyttävät ravintokuituja polttoaineenaan, ja näin ne pystyvät viemään tilan ei-toivotuilta
bakteereilta ja syrjäyttämään ne. Hyvät bakteerit edistävät monia tärkeitä kehon toimintoja, kuten immuunijärjestelmän kehittymistä paremmaksi. Ne ovat myös yhteydessä hyvään mielialaan, kestävyyteen ja terveyteen yleensä. Kuitujen aikaansaamaa bakteerikannan parantumista saattaa edeltää lyhyt sopeutumisaika, mutta se on lievä ja ohimenevä vaihe suolen tilan paranemisessa.

Terve suolisto on erittäin tärkeä terveen kehon kannalta. Kuidut myös tuovat osaltaan vatsaan kylläisyyden tunteen, joka voi auttaa ruokahalun hallinnassa, mutta samalla ne vähentävät turvotusta.

Normaalit kolesteritasot

Yksi kahdeksasta kuidusta on kauran beetaglukaanit. Ne ylläpitävät osaltaan normaalia veren kolesterolia.

Gluteeniton

ZinoBiotic+ sisältää erityisiä beetaglukaaneja kaurasta, joka ei sisällä gluteenia eikä muita viljoja.

Muut aineet

ZinoBiotic+ sisältää vain vaikuttavia ainesosia. Tuotteessa ei ole apuaineita.

Onko sinulla tai lähipiirissä jo Zinobiotic kokemuksia? Olisi mukavaa kuulla niistä.

Laita toki hyvä kiertämään ja kerro myös ystävillesi mitä hyviä Zinobiotic kokemuksia sinulla on.

Zinobiotic kokemuksia

Lämmin suositus kokeilla tätä erinomaista kuitulisää!