Zinzinon tuotekehitys vahvistuu jälleen

Vuodesta 2005 lähtien Zinzino on tarjonnut korkealaatuisia, innovatiivisia ja tieteellisesti testattuja tuotteita asiakkailleen. Testipohjainen ravitsemus ja Balance Oil ovat Zinzinon lippulaivatuotteet. Taas yksi arvostettu tiedemies lisää on liittynyt mukaan firman tuotekehitykseen. Nyt huipputietoa urheilupuolelta yhdistettynä tieteeseen ???

Tohtori Colin Robertson on koko uransa ajan työskennellyt sekä kliinisissä että huipputason urheiluympäristöissä. Tohtori Robertsonin filosofia on, että: ”Terveys, hyvinvointi ja kunto ovat elämisen arvoisen elämän rakennuspalikoita ja että jokaisella – henkilökohtaisista olosuhteista riippumatta – on oikeus saada ehdottomasti parasta tukea ja ohjausta positiivisten elämäntapamuutosten tekemiseen.”

Tohtori Colin Robertson, Zinzino Global Scientific Research Specialist

Tohtori Colin Robertson toimii Zinzinossa Global Scientific Research Specialistina.

Viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana hän on matkustanut ympäri maailmaa puhumaan lukuisissa kansainvälisissä konferensseissa, mm. TEDx, ravitsemukseen, kronobiologiaan, urheilijoiden valmistautumiseen ja Länsi-teollisuusmaiden muuttuvaan terveydentilaan liittyvissä kysymyksissä. Kliinisestä kuntoutuksesta aina huippu-urheilusuoritukseen asti tohtori Colin Robertson on työskennellyt erittäin laajasti urheilijoiden ja yksilöiden kanssa, ja hänen erityisosaamisensa ovat liikunnan ja ravitsemuksen vaikutukset terveyteen sekä väsymysilmiöt.

Tohtori Robertson on tutkinut omega3:sten vaikutusta urheilijan terveyteen ja sairauksista toipumiseen, ja tämä sai hänet kiinnostumaan Zinzinosta.

Katso Tohtori Robertsonin haastattelu.

Zinzinon tieteellinen neuvottelukunta

Muita ravitsemusalan johtavia tiedemiehiä ja -naisia, ketkä kuuluvat Zinzinon tieteelliseen neuvottelukuntaan ovat: Tohtori Paul Clayton, Tohtori Rita Nielsen McStay, Tohtori Angela M. Rizzo ja Ola Eide.

Tohtori Clayton on edelläkävijä elintarvikkeiden ja kasviperäisten ainesosien farmakologisia vaikutuksia koskevissa tutkimuksessa – ja siinä, miten ne vaikuttavat terveyteen ja fyysiseen suorituskykyyn.

Tohtori Rita McStayllä on kliinisen ravitsemustieteen maisterintutkinto New Yorkin yliopistosta sekä elintarviketieteiden tohtorin tutkinto norjalaisesta ympäristötieteen ja biologian yliopistosta (NMBU). Hän työskentelee tällä hetkellä Zinzinon tuotekehityspäällikkönä.

Eide on perustanut useita yhtiöitä mukaan lukien markkinajohtaja BioActive Foods AS:n. Hän on toiminut useissa johtotehtävissä, kuten hallituksen puheenjohtajana Norjassa ja Pohjoismaissa tehdyssä elintarviketutkimusohjelmassa, jota johti
Norjan tutkimusneuvosto ja Pohjoismainen teollisuusrahasto (tunnetaan nykyisin Pohjoismaiden innovaatiokeskuksena).

Balance-konsepti

Yrityksen lippulaivatuote Zinzino BalanceOil+ on täysin luonnollinen polyfenoleja ja omega-rasvahappoa tasapainoisesti sisältävä ravintolisä. Se sisältää runsaasti oliivin polyfenoleja, omega-3-rasvahappoa sekä D3-vitamiinia. Se säätää ja ylläpitää
kehon EPA- ja DHA-tasoja ja omega-6:3-tasapainoa turvallisesti suojaten samalla soluja hapettumiselta. Se sisältää ensiluokkaisen sekoituksen vapaana kasvaneista
pienistä kaloista saatuja öljyjä sekä erittäin laadukasta alkusadon ekstraneitsytoliiviöljyä.

Uusissa tieteellisissä tutkimuksissa keskitytään välttämättömien omega-6- ja omega-3-rasvahappojen väliseen suhteeseen. Molemmat rasvahapot ovat välttämättömiä ja elintärkeitä monelle kehomme toiminnolle. Ongelmana on epätasapaino näiden rasvahappojen välillä, joka johtuu ruokavaliomme muutoksista viimeisten vuosien aikana. Omega-6 -rasvahapon liikasaanti ruokavaliossa aiheuttaa epätasapainoa kehossa. Alhainen välttämättömien Omega-3-rasvahappojen, EPA:n ja DHA:n saanti, luo epätasapainoa.

Voit kartoittaa oman rasvahappotasapainosi Zinzino BalanceTestin avulla.

Voit kartoittaa oman tasapainosi Zinzino BalanceTestin avulla.

BalanceTest on helppo kuivaveritesti, jonka voit tehdä kotona. Tämän jälkeen voit tasapainottaa omega-6- ja 3-suhteen optimaaliselle tasolle Balance-tuotteilla.